Zapada in vis

0
621

Zapada, acest strat frumos de alb care se asterne pe strazi si acoperisuri iarna de iarna…unii oameni adora zapada in timp ce altii nu o pot suferi din cauza ca vine cu lotul sau de afectiuni specifice iernii si ne impiedica sa ne deplasam atat pe jos cat si cu masina. Dar cand zapada se asterne in visele noastre? Ce semnificatie are?

Daca in vis esti acoperit de zapada, daca iti este frig, acesta este un semn rau, ceva grav urmeaza sa se petreaca. Daca in vis vezi cazand zapada sau vezi rafale de zapada vei avea parte de o veste pozitiva, ceva frumos se va petrece in viata ta in viitorul apropiat.

Daca in vis iti apare o furtuna de zapada acest lucru inseamna ca vei avea parte de o perioada mai dificila in viata insa vei reusi sa treci cu bine peste aceasta. Daca visezi bulgari de zapada sau o bataie cu bulgari de zapada acest lucru inseamna ca nu trebuie sa te lasi influentat sa comiti acte iresponsabile, necugetate. Daca in vis iti apare un om de zapada acest lucru inseamna ca ai un temperament glacial, nu lasi pe nimeni sa se apropie de tine. Visul in care vezi zapada cazand este semn de prosperitate, de noroc. Visul in care mananci zapada semnifica ca urmeaza sa faci o calatorie.

Daca reusesti sa te dezapezesti, sa iesi cu masina dintr-un strat mare de zapada acest lucru inseamna ca vei trece peste toate obstacolele, iti vei indeplini toate scopurile marete. Daca te plimbi prin zapada acest lucru inseamna ca afacerile iti merg cu incetinitorul, nu iti merg asa cum ti-ai dori. Daca in vis zapada se topeste lucrurile merg ca pe roate in viata ta, nu ai niciun fel de problema. Daca te joci in zapada in vis acest lucru inseamna ca stii sa iti neutralizezi adversarii, sa ii invingi prin mijloacele adecvate.

Daca in vis iti apare zapada in ciuda faptului ca nu este sezon, vara sau primavara, vei avea parte de o serie de evenimente neprevazute, periculoase. Daca inlaturi zapada cu o lopata vei avea parte de o surpriza.

LĂSAȚI UN MESAJ