Ce înseamnă dacă visezi zăpadă?

708

Ce inseamna oare cand visezi zapada? Zapada, acest strat frumos de alb care se asterne pe strazi si acoperisuri iarna de iarna…ce înseamnă dacă visezi zăpadă? Unii oameni adora zapada. Altii nu o pot suferi din cauza ca vine cu lotul sau de afectiuni specifice iernii si ne impiedica sa ne deplasam atat pe jos cat si cu masina.

Dar cand zapada se asterne in visele noastre? Ce semnificatie are? Daca si tu vrei sa afli ce inseamna cand visezi zapada citeste randurile de mai jos.

Află mai jos, ce înseamnă dacă visezi zăpadă?

Daca in vis esti acoperit de zapada, daca iti este frig, acesta este un semn rau, ceva grav urmeaza sa se petreaca. Daca in vis vezi cazand zapada sau vezi rafale de zapada vei avea parte de o veste pozitiva, ceva frumos se va petrece in viata ta in viitorul apropiat.

Daca in vis iti apare o furtuna de zapada acest lucru inseamna ca vei avea parte de o perioada mai dificila in viata. Dar vei reusi sa treci cu bine peste aceasta. Daca visezi bulgari de zapada sau o bataie cu bulgari de zapada acest lucru inseamna ca nu trebuie sa te lasi influentat sa comiti acte iresponsabile, necugetate.

Daca in vis iti apare un om de zapada

Acest lucru inseamna ca ai un temperament glacial, nu lasi pe nimeni sa se apropie de tine. Visul in care vezi zapada cazand este semn de prosperitate, de noroc. Visul in care mananci zapada semnifica ca urmeaza sa faci o calatorie.

ce inseamna cand visezi zapada
ce inseamna cand visezi zapada

Daca reusesti sa te dezapezesti, sa iesi cu masina dintr-un strat mare de zapada acest lucru inseamna ca vei trece peste toate obstacolele, iti vei indeplini toate scopurile marete. Daca te plimbi prin zapada acest lucru inseamna ca afacerile iti merg cu incetinitorul, nu iti merg asa cum ti-ai dori.

Daca in vis zapada se topeste lucrurile merg ca pe roate in viata ta, nu ai niciun fel de problema. Daca te joci in zapada in vis acest lucru inseamna ca stii sa iti neutralizezi adversarii, sa ii invingi prin mijloacele adecvate.

Daca in vis iti apare zapada in ciuda faptului ca nu este sezon

Daca zapada apare in vis vara sau primavara, vei avea parte de o serie de evenimente neprevazute, periculoase. Daca inlaturi zapada cu o lopata vei avea parte de o surpriza. Acum ca ai aflat si tu ce inseamna cand visezi zapada iti va fi mult mai usor sa descifrezi acest vis.

Acum iti voi spune ce inseamna cand visezi zapada, daca esti acasa si te uiti afara pe geam cum cade zapada. Acest lucru inseamna ca in viata ta exista doar liniste si pace. Dar daca a remarci faptul ca frigul iti patrunde in oase? Asta in ciuda faptului ca te afli in casa si ca esti singur in casa? Acest lucru semnifica sentimentul de gol si de melancolie pe care il simti uneori.

Esti curios ce inseamna daca visezi zapada si afara este primavara sau vara?

Atunci trebuie sa stii ca acest lucru semnifica ca simti nevoia sa scapi de rutina si de monotonie. Sentimentele sunt cele care te vor ghida pe calea cea buna.

Atle interpretări și semnificații în cazul în care apare zăpada în vis

Cand visezi zapada inseamna ca, desi nu vei avea un necaz foarte mare, vei fi probabil bolnav sau vei trece prin niste incercari nereusite.

zapada in vis, ce inseamna
zapada in vis, ce inseamna

Daca te aflii intr-o furtuna de zapada, inseamna ca vei avea un necaz care te va impiedica sa te bucuri de o placere mult asteptata. Un astfel de vis este urmat intotdeauna de descurajare.

Cand mananci zapada, vei esua in realizarea idealurilor

Cand vezi zapada murdara inseamna ca vei fi injosit si vei cauta sa te impaci cu cineva pe care il dispretuiesti profund.

Daca vezi ca zapada se topeste, temerile tale se vor transforma in bucurie.

Cand observi fulgi de zapada mari si albi in timp ce privesti pe fereastra, se prefigureaza certuri cu partenerul, iar instrainarea va fi accentuata de probleme financiare. Cand vezi in departare munti cu varfurile acoperite de zapada, e semn ca dorintele si ambitiile tale nu se vor concretiza.

Soarele care straluceste printre intinderi de zapada prevesteste ca norocul si puterea vor fi de partea ta

Daca visezi ca te joci cu bulgari de zapada, inseamna ca va trebuii sa faci fata uno situatii dezonorante, iar daca argumentele tale nu sunt convingatoare, vei fi infrant.

Daca esti inzapezit sau te-ai ratacit printre nameti, ghinionul te va urmarii fara incetare.

LĂSAȚI UN MESAJ