Pestii in vis

630

Te-ai intrebat vreodata ce semnifica pestii in vis? Creaturi ce traiesc in apa, pestii au tendinta de a reprezenta mesaje aflate in stransa legatura cu subconstientul tau precum si cu viata ta emotionala. Puternic simbol al spiritualitatii, pestele este, in egala masura, semnul unei conexiuni cu viata noastra de zi cu zi.

Daca in vis iti apare un peste mare, acesta este un semn de abundenta. Ai multi bani, iti permiti orice sau esti inconjurat de o familie mare. Este ceva in viata ta care ti se pare mai mult decat suficient?

Pestele mic in vis semnifica lipsa. Daca in vis iti apare un peste mic, subconstientul tau incearca sa iti spuna ca ceva iti lipseste in viata. Exista ceva ce iti doresti sa faci de mai multe vreme insa ai ezitat pana acum? Daca raspunsul este da, acest vis incearca sa te atentioneze.

Peste murdar sau ranit semnifica suferinta. Daca in vis iti apare un peste murdar sau ranit acest lucru inseamna ca vei trece printr-o situatie dificila, printr-o suferinta emotionala sau chiar fizica.

Peste mort semnifica sentimentul de neputinta. Daca in vis iti apare un peste mort acest lucru semnifica ca te simti neputincios in fata anumitor dificultati aduse de viata si ca iti este greu sa iti exprimi sentimentele. Esti pus in fata unei situatii ce ti se pare extrem de complicata, de netrecut, te simti victima circumstantelor. Daca este cazul, gandeste-te cand a fost ultima data cand ai simtit astfel de emotii si cum ai reusit sa treci peste ele.

Daca visezi ca pescuiesti acest lucru semnifica dorinta ta de a explora inconstientul. Cauti sa cunosti ceea ce se afla la suprafata lucrurilor.

Peste rosu semnifica bogatie si succes. In cazul in care in vis iti apare un peste rosu, acest lucru inseamna ca te simti foarte bine in pielea ta, ca ai parte de succes in tot ceea ce faci si esti fericit.

Daca visezi ca mananaci un peste. Pestii in vis simbolizeaza in general relatia noastra cu aspectele spirituale ale vietii noastre. Daca visezi ca mananci un peste acest lucru poate insemna ca iti doresti sa iti hranesti spiritualitatea, ca vrei sa iti dezvolti spiritul deschis.

LĂSAȚI UN MESAJ