Ce inseamna ursul in vis- ce inseamna cand visezi urs

3177

Esti si tu curios ce inseamna cand visezi urs? Ursul in vis reprezinta inainte de toate o prezenta feminina puternica in viata ta, mama sau o alta persoana care te protejeaza. Ursul in vis inseamna reinnoire, revenirea in forta dupa o perioada de repaus. In cele ce urmeaza vei afla si tu ce inseamna semnificatia visului cu urs.

Ce inseamna cand visezi urs

Ce inseamna cand visezi urs. Ursul in vis simbolizeaza mama. Ursul in vis se afla in stransa legatura cu o prezenta materna, este asociat imaginii mamei. Fii atent la comportamentul animalului si la emotiile tale: ursul este independent sau dominant, protector sau reprezinta o amenintare?

Acest simbol poate indica o prezenta feminina cu calitati similare, relatia cu partenerul sau cu o femeie care exercita o influenta puternica in viata ta. Ursul in vis mai poate semnifica faptul ca esti in cautarea independentei. Forta ursului este un semn incurajator care reflecta propria ta forta, propriul tau curaj.

Ce inseamna cand visezi urs, daca ursul doarme. Daca in vis ursul doarme sau hiberneaza acest lucru inseamna ca trebuie sa te gandesti bine inainte de a-ti expune ideile. Esti in plina perioada de reinnoire si ai nevoie de o perioada de pauza pentru a reveni in forta. Ursul poate reprezenta in egala masura un proiect important, in gestatie.

Daca esti urmarit de urs

Daca esti urmarit de un urs in vis acest lucru inseamna ca eviti o problema importanta din viata ta. Este timpul sa infrunti problemele. Daca esti urmarit si atacat de urs acest lucru inseamna ca te simti atacat, urmarit in viata reala. S-ar putea sa te simti depasit de o anumita situatie din viata, dominat de o anumita relatie. Ursul care te urmareste sau te ataca reprezinta o furie necontrolata.

Ce inseamna cand visezi urs, daca ursul sta in picioare

Daca ursul sta in picioare acest lucru inseamna ca trebuie, in mod obligatoriu sa iti aperi ideile. Daca in vis iti apare o capcana de urs acest lucru inseamna ca in viata ta exista un obstacol care ti se pare greu, chiar imposibil de trecut.

Ce inseamna daca visezi urs polar

In cazul in care in vis iti apare un urs polar acest lucru inseamna ca exista in vata ta un dusman puternic, bogat, un rival pe care ai impresia ca nu il poti infrunta. Ursul polar mai pota semnifica o pasiune arzatoare, violenta chiar. Daca ursul polar este undeva in departare, inseamna ca ai multi dusmani in jur.

Daca esti in continuare interesat de semnificatia acestui vis, trebuie sa stii ca ursul semnifica reinnoirea, forta si moartea. Este un vis aflat in stransa legatura cu ciclul vietii, este in egala masura un simbol al luptei. Pentru unii, ursul reprezinta ceva periculos, fateta periculoasa a subconstientului. Ce inseamna cand visezi urs? Reprezinta in egala masura instinctul matern.

Ursul in vis poate sugera faptul ca refulezi sentimentele puternice care te anima in unele situatii.

Visezi urs si esti femeie. Acest vis poate semnifica faptul ca ai o rivala, fie pe plan personal, fie pe plan profesional.

 

Ti-a placut?
Articolul precedentPestii in vis
Articolul următorCainele in vis – semnificatii

LĂSAȚI UN MESAJ