Ce inseamna cand visezi ca zbori?

789

Am visat ca zbor…numerosi sunt cei care fac aceasta afirmatie. Chiar daca faptul de a zbura ni se pare un lucru extraordinar, in vis, zborul este cat se poate de comun, multi sunt cei care viseaza ca zboara. In general, visul in care zburam este asociat unor semnificatii pozitive precum evolutia, libertatea sau castigarea increderii in sine.

Zborul in vis – preiei controlul asupra unei anumite situatii. Visezi ca zbori deasupra unui peisaj magnific, admirativ, ca nu ai nicio grija? Acest lucru inseamna ca detii controlul asupra propriei vieti, asupra situatiilor intalnite in viata de zi cu zi. Daca esti in masura sa controlezi acest zbor, acest lucru inseamna ca increderea in tine creste pe zi ce trece.

Zborul in vis – cautarea unei noi perspective. Zborul in vis ne ofera perspectiva noi si ne permite sa vedem lucrurile sub un unghi diferit. Largeste-ti punctul de vedere pentru a putea vedea lucrurile intr-un mod diferit. Zborul ne ajuta sa scapam de problemele din viata de zi cu zi, de circumstantele obisnuite si ne permite sa evadam. A zbura in vis poate semnifica ca atingem o conexiune spirituala mai ridicata. Zborul in vis semnifica ca simti nevoia sa scapi de stresul cotidian. Atentie, in loc sa infrunti problemele, ai tendinta sa evadezi, sa scapi de ele.

Zborul in vis – semnul increderii in fortele proprii. Mesajul care incearca sa ni-l trimita zborul in vis este acela ca nimic nu este imposibil, trebuie doar sa vrem. Putem face orice ne dorim, putem fi oricine ne dorim. Daca incercam acest lucru, eforturile noastre vor fi recompensate. Zborul reprezinta speranta, posibilitatile si libertatea de expresie.

Daca visezi ca zbori spre inaltul cerului acest lucru inseamna ca ai atins un nivel nou de spiritualitate, ca evoluezi incet dar sigur. Daca visezi ca zbori la o distanta mica deasupra pamantului acest lucru inseamna ca esti puternic si determinat intr-un domeniu important pentru tine in acest moment. Daca visezi ca altcineva zboara incearca sa determini cat este de importanta acea persoana pentru tine, ce influenta are in viata ta. A venit vremea sa fii mai motivat.

 

Ti-a placut?
Articolul precedentCe inseamna soarecele in vis
Articolul următorPestii in vis

LĂSAȚI UN MESAJ