5 locuri secrete de pe Pământ

798

Există locuri care nu se vizitează, locuri în care nu îţi doreşti ajungi vreodată. Adesea protejate de guvern sau negate în totalitate, aceste locuri rămân în continuare misterioase pentru muritorii de rând. Iată câteva din locurile secrete de pe Pământ.

Zona 51, Nevada, SUA. Numeroase sunt locurile păstrate secrete de guvern. Însă, unul din locurile misterioase, cunoscute de toată lumea este zona 51. Cu toate acestea, nimeni nu ştie cu adevărat ce se întâmplă aici. Se spune în această baza militară secretă sunt testate aparate experimentale. Însă baza este cunoscută în special pentru faptul a fost implicată în incidentul cu extratereştri de la Roswell.

Metro-2, Rusia, unul din marile secrete ale lui Stalin. Metro-2 este o linie de metrou paralelă cu cea folosită de public. Ar fi fost construită sub direcţia lui Stalin şi avea drept scop îi ducă pe conducătorii ţării în punctele strategice ale capitalei ruse.

Arhivele secrete ale Vaticanului. În subteranele Vaticanului se află arhivele oraşului. Aceastea adună documentele şi actele legate de activitatea oraşului şi de şeful acesteia, Papa. Chiar dacă au fost deschise unui număr restrâns de istorici, arhivele secrete ale Vaticanului sunt rezervate Papei.

Divizia 39, Coreea de Nord. Coreea de Nord este reputată pentru cultul secretului în toate domeniile însă Divizia 39 este încă protejată. Se presupune se află întruna din caldirile Partidului Muncitoresc, la Pyongyang. Misiunea sa este aceea de a strânge bani pentru a umple seifurile secrete ale conducătorului Kim Jong-un.

Club 33, California, SUA. Club 33 Este o organizaţie secretă în sânul regatului lui Mickey, Disneyland,în California. Walt Dsiney este cel care a creat-o pentru a se putea întreţine cu sponsorii săi într-un loc privat. Membrii organizaţiei au sediul în inima parcului, la numărul 33 însă nimeni nu ştie cu adevărat cu ce se ocupă. În plus, membrii au acces în club pe baza unei legitimaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ