Zodiile şi dieta – obiceiuri nutritive în funcţie de semnul astrologic

924

Slăbitul nu este un lucru atât de simplu pentru toată lumea. Îţi poate fi mult mai uşor slăbeşti recunoscând tendinţele fiziologice şi nutritive semnului tău astrologic. Cu ajutorul astrologiei, îţi va fi mult mai uşor declari război kilogramelor în plus!

Berbec
Ai obiceiul exagerezi cu mâncarea, mănânci absolut orice, oricând, fără te gândeşti. Soluţia: aşeazăţi mâncarea pe farfurii mai mici pentru a părea mai plină, nu te înfometa. Ai grijă nu consumi foarte multe grăsimi, optează pentru zaharuri lente şi din consumul de carne slabă o prioritate.

Taur
Eşti o adevărată gurmandă însă silueta ta începe se rotunjească. Soluţia: poţi urma fără probeleme dieta Montignac şi faci în tot acest timp cât mai multă mişcare! Rezultatele vor fi rapid vizibile.

Gemeni
Nu eşti gurmandă însă îţi plac gustările, nu poţi renunţa la ele. Soluţia: încearcă fii mai disciplinată, mănânci la intervale regulate, elimină din alimentaţie produsele tip fast-food. Instaleazăte la masă confortabil şi savurează, nu mânca în grabă.

Rac
Eşti conştientă de faptul fiecare frustrare prin care treci îţi deschide apetitul. Suferinţele din dragoste dau peste cap acul cântarului şi adori te consolezi cu o cutie uriaşă de îngheţată sau cu o cutie de ciocolată. Soluţia: Pentru a-ţi regăsi silueta trebuie îţi vindeci mai întâi moralul.

Leu
Dacă ai pus câteva kilograme în plus asta înseamnă ai profitat din plin de caracterul epicurian cu care te-a înzestrat natura. Soluţia: încearcă renunţi la dulciuri. Urmează un regim pe bază de proteine cu ajutorul căruia îţi vei regăsi silueta multvisată. Sportul este excelent pentru temperamentul tău de foc.

Fecioara
Fecioarele sunt în general ferite de problemele cu silueta. Însă, dacă totuşi ai probleme cu silueta acest lucru se poate datora anxietăţii sau nervozităţii. Soluţia: alege un regim de lungă durată, extrem de bine organizat şi adaptat stilului tău. Cântăreşte alimentele, numără caloriile.

Balanţa
Ai câteva kilograme extrem de prost plasate care îţi otrăvesc viaţa. Soluţia: o alimentaţie mai echilibrată şi consumul a cel puţin 1,5 litri de apă pe zi te pot ajuta scapi rapid de această problema.

Scorpion
Nu ai probleme mari cu greutatea însă eşti preocupată în permanentă de siluetă. Soluţia: încearcă un regim disociat sau un regim pe bază de proteine.

Săgetător
Ai în general probleme în zona şoldurilor şi coapselor unde se aşează nestingherită celulita. Soluţia: bea cât mai multă apă, elimina dulciurile din alimentaţie şi optează pentru un regim rezonabil bazat pe legume fierte şi peşte.

Capricorn
Te îngraşi în general din cauza înaintării în vârstă. Însă, nimic nu este imposibil pentru un Capricorn, nici măcar pierderea în greutate! Soluţia: deoarece eşti o persoană disciplinată, poţi urma fără probleme o dietă echilibrată.

Vărsător
Sedentarismul este principala cauza a kilogramelor în plus în cazul tău. Soluţia: găseşte o activitate fizică pe placul tău şi kilogramele se vor topi precum zăpada la soare.

Peşti
Greutatea ta este destul de variabilă. Poţi te îngraşi repede şi slăbeşti la fel de repede cinci kilograme. Soluţia: urmează un regim express, mai scurt şi nu vei mai avea probleme cu kilogramele în plus.

LĂSAȚI UN MESAJ