De ce poţi deveni dependent, în funcţie de zodia ta

4627

Astrologia are o influenţă covârşitoare asupra personalităţii şi comportamentului nostru. Iată o listă a dependenţelor în funcţie de semnul astrologic.

Berbec. Berbecii sunt nerăbdători. Fumatul le impresia totul este mai rapid şi acest lucru îi încânta.

Taur. Principala dependenţă a Taurilor este dependenţa de mâncare. Sunt persoane lente cărora nu le place se grăbească. O a doua dependenţă a Taurilor ar putea fi fumatul.

Gemeni. În momentul în care Gemenii au o problemă sentimentală, reflexul este de a se refugia în comunicarea compulsivă. Pe scurt, spre reţelele sociale care se transformă în scurt timp într-o dependenţă.

Rac. Racii au stări emoţionale schimbătoare. În momentul în care sunt nefericiţi, caută evadeze din lumea în care trăiesc. Heroina este cea care îi ajută evadeze.

Leu. Odată ce pun mâna pe card, Leii au tendinţa exagereze. Dependenţa lor este shoppingul. Leii consideră shoppingul reprezintă evoluţia pasiunii lor.

Fecioara. Fecioarei îi place îi ajute pe ceilalţi, îi sfătuiască şi consoleze. Uită adesea de propriile sale probleme pentru a-i ajuta pe ceilalţi. Prin urmare, dependenţa sa sunt ceilalţi.

Balanţa. Balanţa este deseori dezamăgită de realitatea înconjurătoare. Îi place i se acorde atenţie. Balanţa este dependentă de dragoste.

Scorpion. Sexul este principala dependenţă a Scorpionului. Însă, pentru un semn astrologic căruia îi place singurătatea, soluţia ideală este pornografia.

Săgetător. Săgetătorii sunt nişte optimişti pasionaţi de jocurile de noroc. Au obiceiul câştige, rareori pierd.

Capricorn. Capricornul nu îşi permite aibă o dependenţă vizibilă de ceilalţi. Astfel, îndreptânduşi atenţia spre medicamente, se asigură de faptul nu sunt remarcaţi.

Vărsător. Vărsătorii au tendinţa îşi intelectualizeze emoţiile. Sunt pasionaţi de jocurile video deoarece le permite îşi exteriorizeze sentimentele.

Peşti. Peştii sunt fără îndoială cei mai sensibili din zodiac. Adoră alcoolul deoarece acesta extrapolează tot ceea ce simt.

LĂSAȚI UN MESAJ