Ce maşină ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

4622

Astrele ne pot sfătui în diferitele domenii din viaţa de zi cu zi, în relaţiile de iubire. Atunci de ce nu ne-ar putea sfătui şi în ceea ce priveşte alegerea maşinii potrivite?

Berbec. Pentru un egocentric cum este Berbecul, o maşină puternică este perfectă pentru un astfel de lider înnăscut. O maşină puternică cu ajutorul căreia îşi poată impresiona anturajul. Un Hummer de exemplu.

Taur. Taurul se caracterizează prin nevoia de stabilitate, securitate şi confort. Taurul acordă o importantă sporită performanţei. Ford Fusion este alegerea perfectă pentru Taur.

Gemeni. Gemenii sunt fiinţe spontane care au tendinţa neglijeze anumite detalii şi ia decizii în grabă. Corvette este cea mai bună alegere pentru Gemeni.

Rac. Racul adoră fie înconjurat de familie şi de prieteni. Chiar dacă apreciază stabilitatea, are nevoie de adrenalină din când în când. Audi A4 Avant este cea mai bună alegere.

Leu. Leul este pasional, îi place fie în centrul atenţiei. Alege cele mai scumpe obiecte, nu îi pasă cât costă. Lamborghini este cea mai bună alegere.

Fecioara. Spiritul analitic al Fecioarei o determina pe aceasta acorde o prea mare atenţie detaliilor. Fecioara este o perfecţionistă căreia i se potriveşte o maşină precum Lexus LS.

Balanţa. Nativii din Balanţă acordă importantă deosebită echilibrului şi esteticii în viaţă. Furgoneta Chrysler Town & Country este ideală pentru Balanţă.

Scorpion. O zodie ce posedă magnetism şi mister. Mazda este maşina ideală pentru Scorpion.

Săgetător. Săgetătorul este spontan, original, un optimist căreia îi place călătorească. Ce poate fi mai potrivit pentru el decât un Saturn Sky, o decapotabilă?

Capricornul este practic şi muncitor, determinat şi axat pe rezultate. Toyota Tacoma este ideală pentru el.

Vărsător. Vărsătorul este o natură excentrică, campionul soluţiilor originale. Smart ForTwo este alegerea ideală.

Peşti. Peştii sunt fiinţe visătoare cărora li se potriveşte ca o mănuşă un Chevrolet Volt, o maşină hibrid, echipată cu caracteristici de ultima generaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ