Senzualitatea femeilor în funcţie de semnul astrologic

1374

Senzualitatea unei femei se află în strânsă legătură cu semnul său astrologic. Cele a căror semn astrologic este guvernat de Venus vor avea o senzualitate mult mai dezvoltată decât cele a căror semn astrologic este guvernat de Mercur de exemplu. Femeile care se pricep de minune îşi pună feminitatea în evidenţă sunt următoarele:

Femeia Taur
Femeia Taur este guvernată de planetă Venus, zeiţa senzualităţii şi a feminităţii. Femeii Taur îi place fie curtată de către bărbaţii inteligenţi şi se foloseşte de toate armele de seducţie de care dispune pentru a-şi pune în evidenţă senzualitatea şi sexualitatea. Femeile născute sub zodia Taurului au adesea forme voluptoase bine definite, buze cărnoase, pline. La prima vedere, femeia Taur pare timidă însă după ce vei reuşi îi câştigi încrederea, va avea încrederea necesară de a-şi folosi toate armele de seducţie pe care le deţine.

Femeia Rac
Femeile născute sub acest semn sunt guvernate de Luna, care le conferă o senzualitate debordantă. Femeia Rac are obiceiul petreacă ore în şir în faţă oglinzii înainte iasă în oraş. Femeia Rac este mereu atentă la aspectul său fizic, îi place primească complimente şi îşi doreşte ca eforturile sale fie recompensate. Când intră într-o încăpere, femeia Rac atrage toate privirile asupra sa. Femeia Rac este extrem de feminină, cea mai protectivă din toate semnele astrologice.

Femeia Leu
Femeia Leu îşi cunoaşte foarte bine forţele şi ştie cum se pună în valoare în orice situaţie. Este mereu disponibilă pentru partenerul său de cuplu pentru a-i oferi toată atenţia sa. Femeia Leu este pasională, senzuală şi feminină. Este o femeie emotivă care îşi va oferi inima în totalitate partenerului său de viaţă. Femeia Leu reuşeşte se distingă cu uşurinţă printre celelalte persoane. Cu ajutorul unei vestimentaţii spectaculoase, ea este cea care reuşeşte ilumineze orice încăpere în care intră, au mereu o apariţie unică şi spectaculoasă. Pentru acel bărbat care îi va fi soţ, femeia Leu este capabilă îşi pună inima pe tavă.

Femeia Balanţă
Femeia Balanţă este dotată cu un farmec special şi se numără printre cele mai seducătoare femei din zodiac, sunt ajutate de planeta care le guvernează semnul astrologic, Venus. Îşi cunosc foarte bine calităţile şi defectele care le ajută profite din plin de calităţile de care dispun şi îşi ascundă defectele. De fiecare dată când iese în oraş, femeia Balanţă este o adevărată apariţie. Perfect aranjată, din cap până în picioare, femeii Balanţă nu îi scapă din vedere absolut niciun detaliu. O prezenţa cu adevărat memorabilă.

Femeia Scorpion
Femeia Scorpion impresionează toţi bărbaţii prin frumuseţea sa răvăşitoare. Privirea sa este extrem de seducătoare. Nu există o altă femeie în zodiac care ştie se facă mai plăcută decât femeia Scorpion. Femeia Scorpion este dotată cu o alură misterioasă, are o forţă interioară cu ajutorul căreia reuşeşte treacă peste absolut orice obstacol. Dacă ar fi caracterizăm femeia Scorpion într-un singur cuvânt, acela ar fi pasiunea. Pentru femeia Scorpion pasiunea este cel mai important ingredient din viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ