Importanţa acordată căsătoriei în funcţie de semnul zodiacal

1892

Încă mai crezi în dragostea adevărată, ca în filme? Visezi ai o nuntă ca în basme? Majoritatea femeilor îşi fac planuri încă de la o vârstă fragedă, îşi imaginează rochia pe care o vor purta în cea mai importantă zi din viaţă. Dacă şi tu te numeri printre persoanele care abia aşteaptă facă pasul cel mare, astrologia îţi vine în ajutor şi îţi dezvăluie lucruri esenţiale în legătură cu căsătoria.

Berbec
Căsătoria nu se află pe lista priorităţilor femeilor născute în acest semn, asta chiar dacă au visat mereu la relaţia perfectă de dragoste. Acestea şi-ar dori fie la un moment dat, se afle în centrul atenţiei pentru o noapte şi poarte o rochie de designer însă cariera este momentan pe primul loc.

Taur
Femeia Taur visează la rochia de mireasă încă de când a avut prima păpuşă îmbrăcată astfel. Ştie exact cum va arăta sala în care se va căsători, a pus deja la punct decorurile florale, rochia şi coafura, până şi meniul. Mai este nevoie doar de găsirea prinţului pe cal alb.

Gemeni
Gemenii nu visează atât de mult la ziua cea mare. Femeile născute sub acest semn sunt pragmatice, nu insistă atât de mult îşi oficializeze relaţia. Pentru ele contează momentul prezent, nu îşi fac planuri de viitor.

Rac
Femeia Rac este sensibilă, dependentă de partenerul de cuplu. Pentru femeia Rac, căsătoria este unul din acele lucruri rare care îi pot confirma sentimentele partenerului sunt reale. De aceea, pentru a se simţi în siguranţă în cadrul relaţiei de cuplu, abia aşteaptă facă pasul cel mare.

Leu
Femeia Leu este extrem de frumoasă şi va accepta se căsătorească doar cu un bărbat care se ridică la înălţimea aşteptărilor sale. Acesta trebuie fie frumos, inteligent, elegant şi excentric, la fel ca ea.

Fecioara
Femeile din zodia Fecioară sunt extrem de rezervate şi calculate când vine vorba de manifestarea iubirii. Îşi doresc cu disperare se căsătorească dar vor face acest pas doar când consideră sunt pregătite.

Balanţa
Nativele din Balanţă sunt echilibrate, nu se grăbesc se căsătorească. Însă, când se îndrăgostesc îşi pierd capul şi au tendinţa accepte orice cerere în căsătorie.

Scorpion
Femeile Scorpion sunt pasionale şi vor experimenteze cât mai multe cu putinţă. De accea, nu sunt prea tentate de ideea căsătoriei. Dacă găsesc un partener pe placul lor, care le semene, atunci acceptă cu uşurinţă cererea în căsătorie.

Săgetător
Femeia Săgetător ţine la libertatea sa, la independenţa sa chiar dacă uneori visează aibă o familie mare. Se va lăsa convinsă doar de persoana care îi va da libertatea de care are nevoie.

Capricorn
Femeia Capricorn şi-a făcut deja toate calculele pentru a obţine ceea ce îşi doreşte. Nu se grăbeşte îşi formalizeze relaţia, prima dată se preocupă aibă o bună situaţie financiară.

Vărsător
Femeia Vărsător abia aşteaptă se căsătorească, fie regina balului pentru o noapte. Îşi va alege foarte greu ţinuta pentru acest eveniment important.

Peşti
Femeia Peşti visează se căsătorească şi formalizarea relaţiei este o pritoritate pentru ea.

LĂSAȚI UN MESAJ