Ce inseamna leul in vis?

0
2476

Animal solar, leul semnifica puterea, forta, maretia si suprematia. Din punct de vedere simbolic, leul se afla in stransa legatura cu soarele si regalitatea. Coama sa reproduce razele solare. Leul simbolizeaza in egala masura energia canalizata si stapanita, maturitatea, puterea masculina, inima si barbatul realizat. Acest simbol este cel mai adesea utilizat de catre ordinul cavalerilor. Pentru acestia semnifica curajul si invingerea tuturor obstacole aparute in cale.

Prezent intr-un vis, leul este un semn pozitiv de afirmare a sinelui si a energiei. Considerat drept regele animalelor, acesta din urma scoata la iveala stralucirea naturala a unei persoane, capacitatea de a se ghida in viata dupa propriile conceptii si principii sau sa le protejeze pe persoanele dragi.

Leul in vis ne poate avertiza de riscul de a cadea in capcana orgoliului sau a vanitatii, supraestimarii sinelui sau a judecatilor nepotrivite. Exista persoane care viseaza ca se apropie de un leu sau chiar il mangaie. Acest tip de vis semnifica ca persoana respectiva a reusit sa gaseasca increderea in propriile forte, este implinita si pregatita sa ii ajute si pe ceilalti sa faca acest lucru.

Un leu agresiv si infricosator poate reprezenta un barbat care abuzeaza de puterea sa, care pierde brusc simtul valorilor. Excesul de siguranta, mandria sa pot fi un simbol al tatalui, a satapanului, a suveranului coplesit de propriile sale puteri, orbit de propria sa lumina si care se transforma intr-un veritabil tiran crezandu-se atotputernic.

Leul care te ameninta sau care te urmareste in vis inseamna ca cineva cauta sa iti ocupe pozitia de la locul de munca, sa te retrogradeze. Daca leul sau leii care iti apar in vis sunt inchisi in cusca acest lucru inseamna ca rivalii sau dusmanii incearca sa se amestece in afacerile tale si succesul depinde doar de tine, daca vei reusi sau nu sa ii invingi.

Daca in vis urci pe spatele unui leu acest lucru inseamna ca dispui de energia si puterea suficienta de a reusi in tot ceea ce iti propui. Daca un leu te ataca si nu te poti apara inseamna ca te afli intr-o directie gresita in viata, tu esti cel care creeaza problemele.

LĂSAȚI UN MESAJ