Ce înseamnă dacă visezi leu?

2669

Animal solar, leul semnifica puterea, forta, maretia si suprematia. Vrei să știi ce înseamnă dacă visezi leu? Din punct de vedere simbolic, leul se afla in stransa legatura cu soarele si regalitatea. Coama sa reproduce razele solare. Leul simbolizeaza in egala masura energia canalizata si stapanita, maturitatea, puterea masculina, inima si barbatul realizat. Acest simbol este cel mai adesea utilizat de catre ordinul cavalerilor. Pentru acestia semnifica curajul si invingerea tuturor obstacole aparute in cale.

Sigur te întrebi ce înseamnă dacă visezi un leu

Prezent intr-un vis, leul este un semn pozitiv de afirmare a sinelui si a energiei. Considerat drept regele animalelor, acesta din urma scoata la iveala stralucirea naturala a unei persoane, capacitatea de a se ghida in viata dupa propriile conceptii si principii sau sa le protejeze pe persoanele dragi. Ce înseamnă când visezi leu? Ei bine, mai multe. Pentru că dacă visezi animale, visul tău are mai multe semnificații.

Un leu în vis poate avertiza riscul. Leu înseamnă un posibil risc.

Leul in vis ne poate avertiza de riscul de a cadea in capcana orgoliului sau a vanitatii, supraestimarii sinelui sau a judecatilor nepotrivite. Exista persoane care viseaza ca se apropie de un leu sau chiar il mangaie. Acest tip de vis semnifică și înseamnă că persoana respectiva a reusit sa gaseasca increderea in propriile forte, este implinita si pregatita sa ii ajute si pe ceilalti sa faca acest lucru. Insa, nu doar atat poti alfa cand te intrebi ce înseamnă dacă visezi leu.

Un leu în vis poate însemna multe

Un leu agresiv si infricosator in vis poate însemna sau reprezenta un barbat care abuzeaza de puterea sa, care pierde brusc simtul valorilor. Însemnătatea leului în vis denotă excesul de siguranta. Vise24.ro – dicționar de vise ne arată că mandria leului poate fi un simbol al tatalui, a satapanului, a suveranului coplesit de propriile sale puteri, orbit de propria sa lumina si care se transforma intr-un veritabil tiran crezandu-se atotputernic.

Leul care te urmărește în vis înseamnă…

Leul care te ameninta sau care te urmareste in vis inseamna ca cineva cauta sa iti ocupe pozitia de la locul de munca, sa te retrogradeze. Daca leul sau leii care iti apar in vis sunt inchisi in cusca acest lucru inseamna ca rivalii sau dusmanii incearca sa se amestece in afacerile tale si succesul depinde doar de tine, daca vei reusi sau nu sa ii invingi.

Daca in vis urci pe spatele unui leu acest lucru inseamna ca dispui de energia si puterea suficienta de a reusi in tot ceea ce iti propui. Daca un leu te ataca si nu te poti apara inseamna ca te afli intr-o directie gresita in viata, tu esti cel care creeaza problemele.

LĂSAȚI UN MESAJ