Ce inseamna sarpele in vis?

646

Ce inseamna cand visezi serpi? Sarpele este partea cea mai obscura si mai ascunsa a subcontientului nostru si a instinctului nostru si te intrebi si tu ce inseamna cand visezi serpi. Echilibrul fortelor dintre sarpele din vis si dintre tine este in realitate cel dintre eul constient si inconstient.

Daca visezi ca esti muscat de un sarpe acest lucru poate insemna ca te simti sufocat de incostient. In cele ce urmeaza vei afla ce inseamna daca visezi serpi.

Ce inseamna cand visezi serpi

Sarpele este un simbol fundamental, bogat in semnificatii, dar oare ce inseamna daca visezi serpi?

Sarpele reprezinta energia. Sarpele care se taraste pe iarba sau prin padure reprezinta energia latenta,inconstientul, kundalini, care pleaca din partea inferioara a coloanei vertabrale si urca spre diferitele chakras.

Daca visezi ca ai ucis un sarpe in vis acest lucru inseamna refularea celor mai profunde instincte. Multi iti vor spune ca este un vis negativ dar noi iti spunem exact ce inseamna cand visezi serpi.

Daca te intrebi in continuare ce inseamna daca visezi sau ucizi serpi, afla ca sarpele reprezinta sexualitatea.

Sarpele se afla in stransa legatura cu instinctele sexuale care te anima. In unele cazuri, uciderea unui sarpe poate semnifica refularea, respingerea propriului libido.

Sarpele reprezinta vindecarea. Sarpele reprezinta in general echilibrul psihosomatic, echilibrul dinamic al contrariilor.

Doi serpi care apar in vis pot semnifica neutralizarea agresivitatii. Efortul lor de ascensiune pe axa verticala corespunde energiei care anima evolutia umana.

Ce inseamna daca visezi serpi, tentatia

Sarpele reprezinta tentatia. Sarpele este un vector in Biblie si reprezinta principiile morale sau rebele care se opun in pisihiul uman. Pentru Freud, forma sa evoca falusul, simbolizand forta creatoare masculina. Pentru Jung, sarpele reprezinta o contradictie profunda.

Daca sarpele din vis este amenintator, echilibrul tau poate fin in pericol deoarece daca aceasta dorinta nu este acceptata sau nu este considerata acceptabila, sarpele capata un aspect amenintator in vis.

Ce inseamna daca visezi serpi, daca esti muscat. Daca esti muscat de un sarpe in vis acest lucru inseamna ca urmeaza o schimbare in viara ta. La Egipteni si la Greci sarpele este considerat un semn divin, reprezinta ochiul lui Re, zeul Soarelui si luminii divine.

Daca inca te mai intrebi ce inseamna cand visezi serpi, trebuie sa stii ca Sigmund Freud considera sarpele un simbol falic. Reprezinta o figura masculina si modul in care persoana care viseaza isi traieste sexualitatea.

Numeroase sunt persoanele ce semnifica sarpele in vis. Atunci cand un barbat viseaza serpi, acest lucru s-ar putea afla in stransa legatura cu teama de castrare sau angoasa de a se afla sub dominatia pulsiunilor sexuale, mult prea puternice si imorale.

Ce inseamna daca visezi serpi si esti femeie? S-ar putea referi la dorinta de a fi penetrata, nevoia de a fi posedata.

Ce inseamna cand visezi serpi dupa parerea lui Jung?

Acesta este de parere ca sarpele reprezinta toate elementele visului. Visezi sarpele dar esti in egala masura ceea ce reprezinta sarpele.

Daca in vis sarpele iti vorbeste, aceste cuvinte reprezinta un mesaj de la eul profund care simte nevoia sa fie ascultata, deoarece provin de la universul cunostintelor si intelepciunii.

Daca visezi un sarpe cu doua capete. Daca in vis iti apare un sarpe cu doua capete acest lucru semnifica pareri contradictorii, temerile ascunse ale unei persoane din viata de zi cu zi. Sau faptul ca esti atras in doua directii radical diferite.

Acum ai aflat si tu ce inseamna daca visezi serpi si nu vei mai avea nicio problema data viitoare cand un sarpe iti va aparea in vis.

LĂSAȚI UN MESAJ