Ce inseamna urmarirea in vis?

435

In maniera generala, visul care pune in scena o urmarire are urmatoarea semnificatie – reprezinta o parte din tine insuti pe care tu refuzi sa o vezi, sa o bagi in seama, obligandu-te sa te accepti asa cum esti, cu defecte si calitati ceea ce provoaca un imens conflict interior pe care nu stii cum sa il depasesti.

Esti urmrit de o umbra, un monstru sau un necunoscut. Acest tip de vis reprezinta o parte renegata sau inhibata a personalitatii tale pe care nu vrei sa o vezi sau sa o accepti si care se traduce printr-o umbra, un monstru sau un necunoscut de care nu vrei sa iei cunostinta. Trebuie sa inveti sa iti accepti aceasta latura si sa incerci sa o exprimi intr-un mod adecvat.

Esti urmarit de o persoana pe care o cunosti. Acest lucru poate insemna ca fie trebuie sa vorbesti cu acea persoana in viata reala in mod deschis pentru a face fata unei situatii dificile, nu sa o eviti, fie trebuie sa iei in seama unele aspecte ale personalitatii ale urmaritorului tau. De exemplu, daca esti urmarit de un prieten extrem de increzator in fortele proprii, mesajul visului este ca trebuie sa incerci sa ai mai multa incredere in tine de acum inainte. Daca este vorba despre o persoana cu care te afli in conflict, poate ar trebui sa infrunti acea persoana, sa incerci sa rezolvi acel conflict, nu sa incerci sa il eviti.

Esti urmarit de un animal. Cauta intr-un dictionar caracteristicile principale ale animalului care te urmareste in vis, acest lucru iti va permite sa intelegi mai bine care este acel lucru de care incerci sa fugi, pe care incerci sa il eviti cu orice pret. Poate fi vorba despre propriile tale sentimente de agresivitate, de teama, furie sau gelozie care sunt interpretate de acest animal.

Urmarirea in vis poate semnifica si un sentiment refulat, o amintire din trecut de care incerci sa fugi. Subconstientul te alerteaza astfel, incearca sa te ajute sa eviti o situatie dureroasa sau infricosatoare, o persoana sau o problema. Acest tip de vis incearca sa iti indice ca nu mai trebuie sa neglijezi problemele, trebuie sa le infrunti.

LĂSAȚI UN MESAJ