Pandemia Covid-19 ne afectează inclusiv visele

40

A visa că ești infectat cu noul coronavirus este un lucru frecvent în zilele noastre. Deoarece in primăvară coronavirus ne-a obligat să stăm în case o perioadă bună de timp, deoarece la știri nu mai auzim vorbindu-se despre altceva, este normal ca în spiritele noastre să circule acest cuvânt. Văzând că este vorba despre un virus mondial și mortal este normal să îți fie frică ca persoanele din jurul tău să nu pățească ceva.

Chiar dacă epidemia cu coronavirus îți apare în somn acest lucru nu înseamnă că nu mai ești o persoană cu simțul umorului. Numeroși sunt analiștii care încearcă să sublinieze faptul că, visând o epidemie cum este cea cu coronavirus simbolizează faptul că sub o fațadă dură, dură și puternică, ești o persoană cu sentimente la suprafață. Drept urmare, nu este o idee bună să pretinzi că nu ești așa. Dacă visezi o epidemie contagioasă acest lucru poate indica faptul că vrei să dai un exemplu pozitiv persoanelor care te înconjoară.
Visând că suferi de un proces viral infecțios acest lucru înseamnă că ai parte de o schimbare negativă în viață care are un impact major asupra ta.

Virusul simbolizează incapacitatea ta de a face față unei anumite situații. Un vis în care își apare un virus poate semnifica faptul că atenția ta este puternic atrasă de anecdote fără vreo semnificație aparte. Dacă în vis îți apare teama ca tu sau cineva din familie să nu se îmbolnăvească de acest virus, trebuie să te aștepți ca aceste persoane să te pună într-o dilemă. Dacă visezi că ești grav bolnav, în viața reală interpretarea este contrarie, totul va fi bine.

Dacă visezi că ești izolat din cauza acestui virus parșiv atunci acest lucru înseamnă că va trebui să reflectezi asupra vieții tale, atât personale cât și profesionale. Visul cu coronavirus semnifică în egală măsură o nouă oportunitate de a începe de la zero și posibilitatea de a-ți duce la un sfârșit toate obiectivele. Visând un virus poate semnifica expresia involuntară de a lua o decizie și de a face o schimbare, sau de a se regăsi.

Visând un virus semnifică că trebuie să încetezi să mai crezi tot ce se vorbește și să începi să lupți pentru propriile tale vise.

LĂSAȚI UN MESAJ