Ce inseamna cand visezi bani?

0
571

Se spune ca cel mai adesea, visele spun foarte multe despre dorintele noastre, chiar si despre cele pe care nu le-am pronuntat inca cu voce tare. Sunt cele care dezvaluie emotiile noastre, unele fiind mai marcante sau mai impresionante, bazandu-se pe imagini ce pot sa fie intepretate.

Notiunea de bani sau de bogatie apare destul de des in vise si are semnificatii diferite, in functie de contextul in care apare. Ce inseamna deci atunci cand visezi bani?

Simbolistica banilor. Banii au cele mai puternice simboluri atunci cand vine vorba despre interpretarea viselor. Sunt un semn al puterii, al fortei in societatea noastra moderna si raman o modalitate indubitabila de a exercita o forta asupra celor din jur. Banii pot sa reprezinte si o anumita forma de siguranta in fata viitorului.

Si bineinteles, banii pot sa insemne si placere si armonie. Dar banii pot sa devina foarte repede si destructivi si pot sa devina repede inselatori, ducand la o cautare constanta a profitului, dand dependenta pentru a acoperi cumva o lipsa de afectiune.

In cadrul viselor, banii reprezinta o notiune cu o multime de interpretari. Printre cele mai curente se numara:

Banii sub forma de metal, monede in special. In acest caz pot sa simbolizeze puritatea. Dar daca banii nu se prezinta sub forma de monede, ci sub forma de bijuterii, acestia semnifica o cautare a esentialului, o nevoie de esential privilegiindu-se ceea ce este cu adevart necesar in viata.

Daca visezi ca dai bani, cu generozitate, asta inseamna ca ar trebui sa acorzi mai mult interes persoanei care ii primeste. Dar daca visezi in mod repetat ca faci cumparaturi, asta inseamna ca esti o persoana materialista si cheltuitoare. Dar daca visezi ca achizitionezi o masina sau o casa, banii semnifica in acest caz ca valoare personala ti se imbogateste si ca dai dovada de faptul ca vrei sa iti afirmi personalitatea si dorintele.

Daca visezi ca primesti bani, de la un necunoscut, asta inseamna ca trebuie sa muncesti pentru a-ti dezvolta putin valoarea personala. Dar daca visezi ca primesti bani de la o cunostinta, asta inseamna ca esti mai apreciat decat crezi.

Atentie. Atunci cand visezi ca pierzi bani, acest lucru nu este deloc de bun augur. Inseamna ca iti pierzi timpul si energia in diferite domenii.

LĂSAȚI UN MESAJ