Ce înseamnă când visezi bani?

45

Ai visat cu bani noaptea trecută? Ai vrea să știi ce înseamnă dacă visezi bani? Nu este neapărat un semn de bogăție sau de sărăcie. Iată o listă cu interpretările mai jos. Dacă vrei să știi ce înseamnă când visezi bani îți voi spune chiar acum.

Se spune ca cel mai adesea, visele spun foarte multe despre dorintele noastre, chiar si despre cele pe care nu le-am pronuntat inca cu voce tare. Sunt cele care dezvaluie emotiile noastre, unele fiind mai marcante sau mai impresionante, bazandu-se pe imagini ce pot sa fie intepretate.

Notiunea de bani sau de bogatie apare destul de des in vise si are semnificatii diferite, in functie de contextul in care apare. Ce inseamna deci atunci cand visezi bani?

Ce înseamnă când visezi bani?

Dacă și tu vrei să afli ce înseamnă când visezi bani trebuie să știi că banii în vis, la fel ca pierderea dinților, se numără printre cele mai răspândite vise. Însă, acest tip de vis este în mod obligatoriu un semn de avere sau are cu totul și cu totul altă semnificație? De cele mai multe ori, acest tip de vis nu are nicio legătură cu contul nostru bancar. Însă ne poate oferi anumite lămuriri pentru a ne cunoaște mai bine. Visele vehiculează mesaje ale inconștientului nostru și ne pot ajuta să ne deschidem ochii cu privire la ceva ce cunoaștem deja fără să mărturisim acest lucru.

Simbolistica banilor

Banii au cele mai puternice simboluri atunci cand vine vorba despre interpretarea viselor. Sunt un semn al puterii, al fortei in societatea noastra moderna si raman o modalitate indubitabila de a exercita o forta asupra celor din jur. Banii pot sa reprezinte si o anumita forma de siguranta in fata viitorului.

Ce inseamna cand visezi bani, semn de încredere și de siguranță

În mod natural, avem tendința să asociem banii cu ceva pozitiv. Și uneori este adevărat. Banii sunt sinonim al prosperității și al succesului pe plan profesional. Uneori, banii sunt asociați cu încrederea și cu siguranța, cu puterea în funcție de fiecare vis în parte. Dacă banii apar în vis sub formă de lingouri de aur, atunci înseamnă că urmează să faci economii. Dacă găsești bani în vis și îi numeri este un semn de speranță dar și o alertă că ar trebui să eviți problemele financiare. Dacă dai bani în vis acest lucru este un semn de prosperitate.

Banii nu semnifică întotdeauna ceva pozitiv în vis

Dacă te mai întrebi ce înseamnă când visezi bani, află că banii nu sunt mereu ceva pozitiv în vis. Dacă visezi banii înnegriți acest lucru nu este deloc de bun augur și sugerează faptul că nu vei avea un venit constant o perioadă bună de timp.

Dacă visăm că pierdem bancnote de bani acest lucru semnifică că vom avea ghinion în curând într-un anumit context al vieții. Însă nu trebuie să te descurajezi totuși: acest lucru ar putea semnifica și că ai putea primi o anumită sumă de bani. Dacă visezi că arzi banii acest lucru semnifică că vei pierde o sumă importantă de bani (sau nu).

Si bineinteles, banii pot sa insemne si placere si armonie. Dar banii pot sa devina foarte repede si destructivi si pot sa devina repede inselatori, ducand la o cautare constanta a profitului, dand dependenta pentru a acoperi cumva o lipsa de afectiune.

In cadrul viselor, banii reprezinta o notiune cu o multime de interpretari. Printre cele mai curente se numara:

Banii sub forma de metal, monede in special

In acest caz pot sa simbolizeze puritatea. Dar daca banii nu se prezinta sub forma de monede, ci sub forma de bijuterii, acestia semnifica o cautare a esentialului, o nevoie de esential privilegiindu-se ceea ce este cu adevart necesar in viata.

Daca visezi ca dai bani, cu generozitate

Asta inseamna ca ar trebui sa acorzi mai mult interes persoanei care ii primeste. Dar daca visezi in mod repetat ca faci cumparaturi, asta inseamna ca esti o persoana materialista si cheltuitoare. Dar daca visezi ca achizitionezi o masina sau o casa, banii semnifica in acest caz ca valoare personala ti se imbogateste si ca dai dovada de faptul ca vrei sa iti afirmi personalitatea si dorintele.

Daca visezi ca primesti bani, de la un necunoscut

Asta inseamna ca trebuie sa muncesti pentru a-ti dezvolta putin valoarea personala. Dar daca visezi ca primesti bani de la o cunostinta, asta inseamna ca esti mai apreciat decat crezi.

Atentie. Atunci cand visezi ca pierzi bani, acest lucru nu este deloc de bun augur. Inseamna ca iti pierzi timpul si energia in diferite domenii.

Dacă visezi că ți se fură bani

Ei bine, dacă visezi că ți se fură bani semnifică că vei pierde în ceea ce privește investițiile făcute. Dacă îngropi banii acest lucru semnifică că ai lucruri de ascuns.

Dacă te întreabă un prieten/prietenă ce înseamnă când visezi bani acum ai ce să îi spui. Mai trebuie să știi că dacă visezi că împrumuți bani acest lucru semnifică că vei avea o mulțime de probleme. Dacă visezi că ți se fură bani acest lucru este o alertă, există în anturajul tău o serie de persoane de care trebuie să te ferești. Ai grijă, fii mai precaut și vei scăpa astfel de probleme.

Acum ai aflat semnificația acestui vis, tu ai alte interpretări de la cunoștințe?

LĂSAȚI UN MESAJ