Ce inseamna dansul in vis?

602

Ti se intampla adesea sa visezi ca dansezi si sa te intrebi ce reprezinta acest vis. Descopera in randurile de mai jos cum poate fi interpretat un astfel de vis.

Dansul in vis semnifica ca persoana care viseaza se afla intr-o stare fizica si mentala buna, este deschisa tuturor oportunitatilor care ii apar in cale, este o persoana creativa si se simte implinita doar daca se implica in activitati artistice sau sportive. Dansul i se pare modalitatea ideala.

Dansul si sanatatea. Te afli in forma maxima, simti ca ai aripi, esti plina de energie. Ai nevoie sa iti consumi aceasta energie si dansul ti se pare solutia ideala.

Dansul si iubirea. Daca in vis dansezi cu persoana iubita acest lucru inseamna ca totul merge ca pe roate in relatia de iubire, ai o relatie stabila si te simti implinita pe plan sentimental si personal. In cazul in care esti celibatara, ai intalnit recent o persoana iar aceasta relatie se va concretiza in curand. Daca visezi ca dansezi cu un necunoscut, cu siguranta esti in cautarea jumatatii insa aceasta se pare ca intarzie sa apara. Iesi mai des cu prietenii in oras pentru a avea mai multe sanse sa o intalnesti.

Dansul si sfera profesionala. Simti ca progresezi la locul de munca, superiorul tau are incredere in tine si in capacitatile tale de a reusi. Ai reusit pana in prezent la toate examenele la care te-ai prezentat si te simti pregatit sa treci la un nivel superior, sa promovezi cu alte cuvinte. Nu iti este teama de dificultati, le infrunti fara probleme, te simti capabil sa treci peste orice provocare.

Alte interpretari posibile ale dansului in vis. Te afli intr-o perioada in care simti ca ai nevoie de libertate si independenta. Esti creativ in general atat in ceea ce priveste sfera profesionala cat si cea personala. Esti o persoana creativa care are nevoie de sprijinul persoanei iubite pentru a reusi in viata. Ai nevoie de activitati comune in cuplu, dansul este cea mai buna solutie. Dansul reprezinta nevoia de a controla timpul si spatiul din jurul tau.

Ti-a placut?
Articolul precedentPlecarea in vis
Articolul următorCe inseamna sarpele in vis?

LĂSAȚI UN MESAJ