Ce inseamna cand ucizi un sarpe in vis?

5327

Sarpele in vis semnifica stapanirea tuturor energiilor din jurul tau. Sarpele reprezinta libidoul si pulsiunile sexuale. Sarpele in vis poate semnifica in egala masura pacatul, pasiunea, ura si gelozia. Sarpele simbolizeaza lucruri diferite precum viata, tradarea, un dusman periculos, vitalitatea.

Daca esti muscat de un sarpe in vis acest lucru semnifica boala. Daca o persoana draga tie este muscata de un sarpe acest lucru reprezinta separarea si ruptura. Daca vezi mai multi serpi in jurul tau acest tip de vis te avertizeaza de faptul ca esti in pericol. Daca reusesti sa invingi sarpele acest lucru semnifica autoritatea si facilitatea de adaptare. Un sarpe mare precum boa sau pitonul reprezinta o dorinta sexuala intensa. Un sarpe cu doua capete reprezinta bogatia materiala si spirituala.

Ce inseamna cand ucizi un sarpe in vis? Uciderea unui sarpe in vis nu trebuie ignorata, acest tip de vis poate semnifica mai multe lucruri printre care moartea si perversiunea. Barbatul care viseaza un sarpe isi pune mai multe intrebari cu privire la sexualitatea sa si a laturii sale feminine. Femeia care viseaza un sarpe se indoieste de ea si de facultatile sale de seductie.

Sarpele este un animal fascinant, periculos si seducator totodata, reprezinta printre altele tentatia, dorinta de a vedea si alte lucruri, tentatia de a-i fi infidel persoanei iubite, perversitatea si dorintele sexuale. S-ar putea sa intampini in viata de cuplu o perioada mai dificila, s-ar putea sa nu te mai ridici la inaltimea asteptarilor partenerului de viata sau incerci sa iti satisfaci cele mai profunde dorinte sexuale.

Daca esti muscat de un sarpe in vis te afli intr-o perioada angoasanta, un pericol te pandeste, esti tentata sa iti inseli partenerul de viata. Sarpele poate reprezenta in egala masura o persoana nefasta din viata ta, din anturajul tau, o persoana care iti doreste raul sau care este geloasa sau invidioasa pe tine. Pe plan sexual, muscatura de sarpe reprezinta dominatia sexuala.

Sarpele in vis poate aevea si o interpretare pozitiva, inseamna ca ai reusit sa invingi boala, simbolul intelepciunii si schimbarii, inseamna ca ai energia necesara pentru a face fata tuturor acestor schimbari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ