Ce pietre preţioase îţi aduc noroc, în funcţie de zodie

790

Fiecare semn astrologic are o anumită piatră preţioasă a cărei proprietăţi unice îi sunt favorabile. Fiecărei persoane îi recomandăm poarte bijuteriile care conţin pietrele preţioase corespondenţe semnului său astrologic deoarece celelalte bijuterii le pot influenţa în mod negativ destinul.

Berbec
Datorită proprietăţilor sale excepţionale, diamantul este una din cele mai preţioase pietre dar şi cele mai frumoase din lume. Acesta simbolizează puritatea, curajul, încrederea. Diamantul elimină furia, slăbiciunea şi ezitarea. Diamantul posedă o serie de proprietăţi miraculoase şi o putere supranaturală. Pe post de amuletă, diamantul trebuie purtat la mâna stânga sau la gât.

Taur
Turcoazul este unul din cele mai vechi pietre preţioase. Acesta conferă noroc în dragoste, prosperitate, pace şi noroc, restabileşte armonia în relaţiile dintre membrii unei familii, este un simbol al stabilităţii şi al fidelităţii. Această piatră preţioasă elimina coşmarurile şi insomniile, vindecă rănile.

Gemeni
Crisoprazul este o piatră preţioasă extrem de utilă pentru persoanele îndrăzneţe şi active. Această piatră preţioasă te protejează împotriva înşelăciunilor de tot felul, te protejează de blesteme şi de minciuni, îţi conferă linişte, te ajută te vindeci de anumite boli de ochi sau din sfera nervilor.

Rac
Smaraldul este o amuletă extrem de puternică care le furnizează nativilor din Rac o viziune clară asupra viitorului, o intuiţie mai puternică şi un spirit clar. O astfel de amuletă te protejează de depresie, apatie şi coşmaruri, îţi întăreşte sistemul imunitar. Un simbol al păcii, al răbdării şi al credinţei.

Leu
Topazul este o piatră care îi protejează pe Leii care au obiceiul călătorească, le oferă acestora o intuiţie mai puternică, îi protejează de influenţele negative şi îi ajută ia mereu cele mai bune decizii.

Fecioara
Cornalina este o piatră preţioasă de culoare roşie sau portocalie. Aceasta ne protejează de catastrofele naturale şi de duşmani. Conferă curaj, diminuează furia. Această piatră are capacitatea de a regla ritumul cardiac, de a vindeca rapid rănile.

Balanţa
Opalul este o piatră preţioasă care protejează Balanţele de bolile infecţioase grave şi stimulează creierul uman. Această piatră este un simbol al norocului, bucuriei şi devotamentului.

Scorpion
Coralul este o piatră preţioasă de culoare roşie, albă sau roz care protejează Scorpionii de deochi, de ghinioane, accelerează cicatrizarea rănilor şi creează emoţii pozitive.

Săgetător
Topazul aplanează conflictele, accelerează vindecarea diferitelor tipuri de răni, le oferă vindecarea persoanelor care suferă de dificultăţi respiratorii, de dureri articulare şi de tulburări de somn.

Capricorn
Rubinul este simbolul perfect al sentimentelor puternice, al pasiunii şi al dragostei. Protejează de tunete şi fulgere. Te protejează de bolile neurologice cronice şi contribuie la vindecarea rănilor mai rapid.

Vărsător
Granatul este o piatră cu proprietăţi curative: scăderea febrei, calmarea durerilor de cap şi creează doar emoţii pozitive. Granatul este simbolul dragostei, al prieteniei şi al loialităţii.

Zirconul este o altă piatră ideală pentru Vărsător care conferă claritate în gândire, îmbunătăţeşte memoria şi îi protejează pe călători.

Peşti
Onixul imbunatesteste stima de sine, conferă stabilitate, înţelepciune, curaj, protejează împotriva blestemelor. Această piatră contribuie la vindecarea rapidă a celor care suferă de afecţiuni cardiace şi de tulburări de somn.

LĂSAȚI UN MESAJ