Ce vicii ai în funcţie de zodia în care te-ai născut

875

Fiecare zodie are viciile sale. Cea mai bună soluţie ar fi ni le asumăm pentru a le putea învinge cât mai uşor. Iată ce vicii are fiecare zodie în parte.

Berbec
În primul şi în primul rând, ar trebui renunţi la cochetărie. Nu ieşii afară iarna fără te îmbraci în mod corespunzător altfel rişti suferi de dureri de cap. Capul este cea mai sensibilă zona a ta şi eşti predispusă la răceli şi gripe în sezonul rece.

Taur
Gata cu fumatul! Fumatul este un viciu la care îţi este foarte greu renunţi. Problemele pe care le ai cu gâtul riscă se agraveze din cauza acestui viciu. Gâtul este o zona extrem de sensibilă pentru nativii din Taur. Îţi recomandăm eviţi băuturile reci.

Gemeni
Nativii din Gemeni sunt predispuşi la boli cardiace. Drept urmare, îţi recomandăm eviţi pe cât posibil stresul, fumatul, alcoolul şi grăsimile. Fumatul este un viciu la care vei renunţa extrem de greu.

Rac
Nativii din Rac au un stomac sensibil. Evită consumi alimente nesănătoase dacă vrei te protejezi de gastrită. Chiar dacă îţi este greu renunţi la aceste alimente pline de grăsimi, gândeştete în primul rând la sănătatea ta.

Leu
Viciul la care nu poţi renunţa în ruptul capului? Statul ore în şir în faţa calculatorului. Din cauza asta, suferi frecvent de dureri de spate. Singura soluţie în acest caz este nu stai prea multă vreme într-o poziţie inconfortabilă.

Fecioara
Stomacul este cea mai sensibilă zona a ta. Bomboanele şi grăsimile sunt inamicii tăi numărul 1. Gastrita şi ulcerul sunt două boli împotriva cărora ar trebui te protejezi.

Balanţa
Ar trebui ai grijă la excesele alimentare deoarece ai tendinţa iei în greutate. Destul de greu renunţi la mesele delicioase şi copioase cu care eşti obişnuit, nu-i aşa?

Scorpion
Cea mai sensibilă parte a Scorpionului este zona genitală. De aceea, aceştia ar trebui evite duşurile reci şi umble pe suprafeţe reci în picioarele goale. Viciul la care ar trebui renunţi este consumul de cafea.

Săgetător
Rare sunt situaţiile în care ai probleme de sănătate. Viciile la care ar trebui renunţi sunt cele care îţi consumă calciul din organism: cafeaua şi fumatul. Osteoporoza este cel mai aprig duşman al tău.

Capricorn
Ar trebui acorzi o atenţie sporită articulaţiilor tale. Evita sporturile mult prea agresive care necesită eforturi fizice exagerate. Limiteazăte la practicarea joggingului. Viciul la care îţi este greu renunţi este fumatul.

Vărsător
Eşti predispus la fracturi de tot genul. De aceea, ar fi bine eviţi sporturile de iarnă. Eşti mereu în căutare de senzaţional, de adrenalină însă corpul tău nu este întotdeauna de acord cu excesele pe care le faci. Încearcă nu mai fii atât de exuberant, încearcă diminuezi practicarea sporturilor extreme.

Peşti
În cazul tău, cele mai sensibile organe sunt plămânii. Aceştia simt nevoia fie menajati, la fel şi ţine. De aceea, evită fumatul pe cât posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ