Horoscop: Pasionat de călătorii sau sedentar?

750

Un proverb african sună cam aşa: dacă nu ai studiat, călătoreşte. Lumea este asemeni unei cărţi iar cei care nu călătoresc citesc o singură pagină din ea. Eşti o persoană sedentară sau pasionată de călătorii? Astrologia îţi răspunde la această întrebare.

Berbec. Berbecii sunt destul de individualişti, preferă aibă libertate de mişcare. Vacanţa ideală pentru ei este una surpriză, planificată în ultimul moment.

Taur. Taurii îşi petrec vacanţa în familie, simt nevoia fie înconjuraţi de persoanele dragi lor. Vacanţa ideală: o regiune izolată şi liniştită unde se poată relaxa.

Gemeni. Gemenilor le place îşi petreacă vara cu grupul de prieteni. Curioşi, le place descopere cât mai multe lucruri inedite. Vacanţa ideală: una în care distracţia fie cuvântul de ordine.

Rac. Racii preferă locurile intime în care se simtă în largul lor. Merg în vacanţă cu partenera de viaţă sau cu prietenii.

Leu. Leii simt nevoia strălucească, se facă remarcaţi. Vacanţa ideală trebuie fie petrecută într-un loc al cărui nume te face visezi: Maldive, Bahamas…

Fecioara. Fecioarele sunt sedentare. Singurul loc în care se simt în largul lor este propria lor casă. Nu le place călătorească iar dacă o fac pleacă în acelaşi loc în fiecare an.

Balanţă. Balanţele nu pleacă departe însă apreciază peisajele frumoase şi contactul cu natura. Vacanţa ideală pentru Balanţă este în sânul familiei.

Scorpion. Scorpionului nu îi place rămână prea mul timp în acelaşi loc. Este pasionat de călătorii. Vacanţa ideală: într-un loc în care poată practica surf.

Săgetător. Săgetătorului îi place călătorească prin lume. Vacanţa sa ideală cuprinde mai multe destinaţii şi se întinde pe o perioadă mai lungă de timp.

Capricorn. Capricornul caută un loc în care se izoleze când simte nevoia. Vacanţa ideală: o vacanţă la ţară sau în sânul familiei.

Vărsător. Vărsătorii îşi doresc vacanţe originale, insolite. Vacanţa ideală: undeva în Tunisia, Barcelona sau Miami.

Peşti. Au nevoie vada apa, practice sporturi nautice. Le place fie înconjuraţi de familie. Vacanţa ideală: undeva la mare.

LĂSAȚI UN MESAJ