Cele mai bogate zodii: cine sunt norocoşii zodiacului?

1053

Putem şti o mulţime de lucruri despre o persoană în funcţie de semnul astrologic, lucru valabil şi în ceea ce priveşte finanţele.

Berbec. Să te îmbogăţeşti este o adevărată obsesie pentru tine. Cheltui banii imediat ce îi câştigi. Aşa cum vrei să te îmbogăţeşti ?
Taur. Preocupat de bunurile materiale, eşti o persoană cu picioarele pe pământ. Nu faci cheltuieli inutile.

Gemeni. Eşti obişnuit cu cheltuielile neprevăzute. Eşti o persoană imprevizibilă căreia îi place să cheltuie fără să se gândească la viitor. Ai obiceiul să cumperi o mulţime de obiecte nefolositoare.
Rac. Îţi faci toate capriciile, cumperi tot ce vrei. Câştigi destul de bine însă ai grijă acest lucru se poate schimba.

Leu. Banii vin singuri la tine. Eşti o persoană organizată. Nu îţi place să cheltui, îţi place să economiseşti.

Fecioară. Confortul material este vital pentru ţine, nu îţi place să cheltui, ai mereu o sumă de bani pusă deoparte. Pentru tine, un cont bancar înseamnă securitate.

Balanţă. Armonia este principala caracteristică a vieţii tale. Nici domeniul financiar nu scapă de această regulă. Cheltui doar dacă ai această posibilitate. Însă nici nu poate fi vorba de economisirea banilor, nu ştii să faci asta.

Scorpion. Nu te aflii degeaba în fruntea clasamentului. Îţi place să faci bani şi să îi cheltui însă cu măsură. Oricât de mare ar fi contul din banca, vrei mai mult.

Săgetător. Nu te deranjează că trăieşti de la o zi la altă, deteşti să te gândeşti la securitatea materială. Iubeşti banii pentru că îţi conferă libertate şi distracţie. Eşti vulnerabil la gravele crize financiare.

Capricorn. Viată ta materială cunoaşte o mulţime de suişuri şi coborâşuri în ciuda capacităţii tale de muncă. Eşti rezonabil şi comiţi rareori imprudente. Cea mai mare problema a ta este că eşti mult prea idealist, nu vrei să crezi că există şi oameni fără scrupule.

Vărsător. Eşti de părere că banii sunt făcuţi să circule şi să treacă dintr-un buzunar în altul. Din momentul în care câştigi un ban îl cheltui imediat.

Peşti. Ei bine, Peştii sunt cei mai săraci din zodiac. Te întrebi de ce? Deoarece gestionarea finanţelor nu se numără printre principalele calităţi ale acestora. Nu e grav, după cum spune o vorba, banii n-aduc fericirea.

LĂSAȚI UN MESAJ