Ce slăbiciune ai în funcţie de semnul astrologic

1072

Semnul astrologic în care teai născut te-a înzestrat cu o mulţime de calităţi dar şi cu unele slăbiciuni. Cunoaşte slăbiciunile tipice zodiei tale pentru a şti cum le învingi mai bine.

Berbec. Berbecul este sensibil la tot ce este frumos. Însă, în momentul în care se simte vulnerabil, face tot ce îi stă în putere ascundă acest lucru. Se enervează foarte repede şi intră rapid în defensivă.

Taur. Taurul nu acceptă ca cineva îi invadeze spaţiul privat. Nu tolerează glumele. Cea mai mare slăbiciune a sa este munca, cariera. Când eforturile sale nu sunt apreciate, suferă.

Gemeni. Gemenii interpretează greşit cuvintele celorlalţi, sunt neîncrezători şi au impresia toţi complotează împotriva lor. Îşi schimbă adesea părerea.

Rac. Racul este unul din cele mai sensible semne astrologice. Are nevoie de stabilitate deoarece îi este greu se adapteze schimbărilor. În dragoste, dezvoltă o adevărată obsesie pentru partenerul de cuplu.

Leu. Leul nu are încredere în oameni. Se lasă pradă depresiei. Când cineva nu îi acordă atenţia necesară se simte neglijat. Mândria este punctul său sensibil.

Fecioara detestă singurătatea. Este ataşată de familie şi se îndrăgosteşte greu de o persoană. Este impulsivă şi trăieşte clipa prezenta.

Balanţa. Încăpăţânată, Balanţa acordă prea mare importantă etichetei şi obiceiurilor. Are un caracter tolerant şi sociabil. Cea mai mare insultă pe care i-o poţi aduce este uiţi de ziua sa de naştere.

Scorpion. Scorpionul nu are încredere în sine, este sensibil şi îşi ascunde emoţiile. Pentru partenerul de viaţă această atitudine este destul de greu de suportat.

Săgetător. Săgetătorului îi este teamă de necunoscut, visează cu ochii deschişi. Când sunt acuzaţi de egoism, reacţionează.

Capricorn. Comunicarea este punctual sau slab. Este anxios şi neîndemânatic. Este destul de greu convingi un Capricorn îşi deschidă inima.

Vărsător. Excesul de încredere şi sentimentele extreme reprezintă defectul Vărsătorului. Nu vorbeşte despre problemele sale, este o persoană independentă,

Peşti. Un cuvânt urat îi afectează enorm. Sunt cei mai sensibili din zodiac. Sunt fragili, influenţabili, idealişti şi visători.

LĂSAȚI UN MESAJ