Ce tată vei fi în funcţie de semnul astrologic

911

Tată distant sau super protectiv, tată intelectual, afectuos… astrele au un cuvânt de spus şi în ceea ce priveşte fibra paternă: iată ce tată vei fi în funcţie de semnul astrologic.

Tatăl Berbec
Nu îi cere tatălui Berbec fie atent, ştie fie doar spontan. Se entuziasmează enorm la primul zâmbet al bebeluşului, apoi la primul sau cuvânt. Tatăl Berbec se simte mai bine în rolul de cap al familiei decât în rolul de tată. Autoritatea la el este un lucru înnăscut, copiii îl vor asculta mereu fără probleme.

Tatăl Taur
Pentru tatăl Taur cuvântul fericire nu există fără o mamă descurcăreaţă. Este un tată super protectiv, este gata ia toate responsabilităţile asupra sa fără probleme şi îi place acest rol de cap al familiei. Însă nu este genul căreia îi place îşi alinte familia, preferă -i răsfeţe cu lucruri materiale.

Tatăl Gemeni
Tatăl Gemeni este un tată curios care îşi va privi noul născut cu o curiozitate ieşită din comun: educarea copilului este sarcina lui, va şti îl asculte când trebuie, îi dezvolte intelectul. Îi place se joace cu copilul sau. Paternitatea este fără îndoială cea mai plăcută experienţă prin care a trecut tatăl Gemeni de-a lungul vieţii.

Tatăl Rac
Pentru tatăl Rac, familia este cel mai de preţ lucru pentru el, îşi va adora pur şi simplu copiii. Visează aibă un cămin călduros, îi place îşi alinte copiii, este un tată extrem de echilibrat, ştie se împartă între slujbă şi familie.

Tatăl Leu
Tatăl Leu este extrem de mândru de moştenitorii săi, atât de mândru încât este decis îi facă fie şi ei la rândul lor mândri de el. Este un tată exigent care vrea le ofere copiilor săi cea mai bună educaţie. Este extrem de supărat dacă copiii îl dezamăgesc într-un fel sau altul, îi este greu îşi revină.

Tatăl Fecioara
Tatăl Fecioara îşi ia în serios rolul de tată. Conştiincios şi perfecţionist, tatăl Fecioara îşi doreşte moştenitorii săi îi calce pe urme. Adoră această experienţă paternală şi profită din plin de fiecare moment.

Tatăl Balanţă
Tatăl Balanţă este un tată clasic, are un simt al familiei extrem de dezvoltat. Tatăl Balanţă are o mulţime de roluri în casă: judecător, arbitru, educator. Trebuie găsească o soluţie la tot ceea ce nu merge în casă.

Tatăl Scorpion
Tatăl Scorpion este mai degrabă un soţ şi un amant decât un părinte. Este gelos când apare primul copil pe lume deoarece nu va mai avea parte de aceeaşi atenţie. Este un tată distant dar este preocupat de educaţia copiilor săi. Nu ştie cum arate este un tată iubitor în ciuda aparenţelor.

Tatăl Săgetător
Tatăl Săgetător este o persoană independenţa care are nevoie de timp pentru a se obişnui cu această schimbare adusă de venirea pe lume a unui copil. Însă va face totul pentru binele copiilor săi, este un tată prezent în toate momentele speciale ale acestora.

Tatăl Capricorn
Serios şi retras, tatăl Capricorn este autoritar şi exigent cu copiii săi. Copiii săi vor avea parte de o educaţie strictă însă îi vor mulţumi cu siguranţă tatălui lor când vor creşte mai mari pentru acest lucru.

Tatăl Vărsător
Tatăl Vărsător este un tată amuzant care nu va abuza de autoritate. Cu el, copiii nu se vor plictisi niciodată, mama va fi în acest caz partea autoritară şi exigenţă a familiei.

Tatăl Peşti
Tatăl Peşti este gata se sacrifice oricând pentru binele copiilor săi. Este un tată devotat căruia îi place îşi petreacă timpul cu familia sa. Pune mereu familia pe primul loc.

LĂSAȚI UN MESAJ