Alege cadoul potrivit în funcţie de zodie

657

Alegerea unui cadou pentru o persoană a cărei gusturi nu le cunoşti prea bine ( soacră, partener nou, un invitat de ultim moment) se poate dovedi a fi o adevărată bătaie de cap. Fii calm. Astrologia îţi vine în ajutor.

Berbec, curajosul zodiacului
Pentru a-i face plăcere, oferă-i Berbecului o călătorie la celălalt capăt al lumii, un sejur scurt. O aventură, o iniţiere într-un sport extrem sau o partidă de Paint-Ball. În ceea ce priveşte cadourile mai banale, optează pentru un parfum mai puternic sau o agendă.

Taurul, epicurianul zodiacului
Pentru a-i face pe plac, optează pentru un kit de grădinărit sau pentru ceva creativ. O sticlă bună de vin savurată în faţa şemineului va fi la fel de binevenită. În ceea ce priveşte aromele, alege un parfum mai tare pentru a-i trezi latura mai sălbatică la viaţă. O carte cu reţete sau o carte de artă va fi la fel de apreciată.

Gemeni, avizi de descoperire
Gemenii adoră cadourile menite le satisfacă curiozitatea. O escapadă sportivă într-un loc izolat, o bijuterie mai ciudată sau un parfum cu arome florale, toate acestea vor fi extrem de apreciate de nativii din Gemeni.

Racul, marele sensibil al zodiacului
Racului nu îi plac sejururile sportive. Dacă vrei -i faci cadou o vacanţă atunci optează pentru un sejur tropical sau un week-end în doi într-un loc încărcat de istorie. Racul adoră bijuteriile discrete şi parfumurile cu aromă florală delicată. O carte rară, veche, va fi extrem de apreciată de Rac.

Leul, generosul zodiacului
Leii adoră petrecerile. Drept urmare, o petrecere surpriză îl va încânta enorm. O activitate mai ieşită din comun precum escaladarea munţilor va fi pe placul acestuia. Dacă vrei -l inviţi la cină, atunci trebuie optezi pentru o cină fastuoasă. În ceea ce priveşte bijuteriile, Leul este pasionat de aurul masiv.

Fecioara, echilibru înainte de toate
Un week-end la Spa, acesta este cadoul ideal pentru Fecioară. Din cauza trebuie şi păstreze echilibrul care o caracterizează, Fecioara adoră activităţile de relaxare precum Spa, thalasso, saună. Îţi va mulţumi cu siguranţă pentru acest cadou.

Balanţa, seducătoarea zodiacului
Activităţile ieşite din comun o caracterizează pe Balanţă: parapanta, caiac canoe, jet-ski… Deoarece îi place se afle în pas cu noile tendinţe, un telefon mobil de ultimă generaţie sau o plasmă vor fi extrem de apreciate.

Scorpion, ciudat şi extrem
O lenjerie mai sexy, un diamant, o carte de astrologie… toate acestea vor fi pe placul Scorpionului căruia îi place fie altfel. Scorpionul adoră ezoterismul, tot ce are legătură cu paranormalul. O carte din acest domeniu va fi cadoul ideal.

Săgetător, optimistul zodiacului
Curios şi sincer, Săgetătorul adoră descopere noi culturi. Elegant prin natură, un parfum cu aromă de lemn sau o cămaşă clasică vor fi alegerile perfecte pentru Săgetător. Şi cărţile de cultură generală vor fi apreciate.

Capricorn, liderul zodiacului
Deoarece majoritatea Capricornilor se află în funcţii de conducere, oferă-i o excursie în aer liber, departe de birou. Oferă-i un stilou sau un ceas, o enciclopedie, se va bucura cu siguranţă de ele.

Vărsător, spirit deschis
Vărsătorii adoră lucrurile excentrice precum zborul cu parapanta, plimbările cu baloanele cu aer cald. Statuete, parfumuri clasice…un cadou original va fi mereu binevenit mai ales dacă este oferit cu drag.

Peştii, intuitivii zodiacului
Peştii adoră cadourile simbolice, bijuteriile cu pietre de turcoaz sau bijuteriile fine, cărţile despre ezoterism, tot ceea ce este mai neobsinuit şi original.

LĂSAȚI UN MESAJ