Gheata

0
507

Cand visezi gheata, asteptandu-te la necazuri si fii sigur ca persoane rau intentionate tes intrigi pentru a-tti distruge realizarile.

A vedea gheata plutind deasupra unei ape limpezi este semn ca fericirea iti va fi umbrita de invidia prietenilor.

Daca visezi ca umblii pe gheata, viata de placeri pe care o duci iti pune in pericol confortul si stabilitatea situatiei prezente.

O femeie tanara care se viseaza mergand pe gheata este avertizata ca putin o mai desparte de clipa in care onoarea ii va fi pusa la indoiala. A vedea in vis turturi de gheata atarnand la streasina caselor e semn de saracie, lipsa de confort si boala. Turturii de gheata de pe garduri prevestesc boli. Turturii atarnand pe crengile copacilor semnifica neimplinirea sperantelor.

In cazul in care ii vezi cazand din copaci, norocul si supararile vor disparea foarte curand. Daca turturii se afla pe arbori cu frunze vesnic verzi, viitorul, care pana acum iti aparuse luminos, va fi intunecat de perspective sumbre. Cand visezi ca pui apa la inghetat, egoismul iti va distruge viata.

Daca visezi ca mananci gheata, te ameninta contractarea unei boli.

Daca bei in vis apa foarte rece, viata de placeri pe care o duci te va imbolnavi.Visele in care te scalzi in apa inghetata te avertizeaza ca un eveniment neasteptat va risipi sperantele pe care ti le-ai facut.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ