Gard

1999

A visa ca te urci in varful unui gard inseamna ca eforturile tale vor fi incununate de succes.

Cand cazi de pe un gard, e semn ca vei incepe un proiect pe care nu esti in stare sa-l finalizezi si ca toate eforturile tale nu vor folosi la nimic.

Daca stai impreuna cu altii pe un gard care se prabuseste din cauza greutatii, se prefigureaza un accident in care cineva va fi grav ranit.

A visa ca te strecori printr-o spartura dintr-un gard e semn ca vei folosi mijloace nu tocmai cinstite pentru a-ti atinge scopurile.

Daca dai un gard la o parte si treci de partea cealalta , e semn ca folosindu-ti spiritul intreprinzator si energia, vei trece chiar si peste cele mai mari obstacole care te despart de succes.

Cand visezi vite sarind peste un gard si intrand in ograda ta, vei primi ajutor de acolo de unde nu te astepti; daca sar afara din ograda ta, vei suferi pierderi in comert. (in general in orice fel de afaceri)

Cand construiesti un gard in vis e semn ca , datorita cumpatarii si harniciei tale, vei face avere in viitor. Pentreu o femeie, un astfel de vis prevesteste succes in dragoste; daca insa gardul se prabuseste sau ea cade de pe gard, visul are o interpretare opusa celei anterioare.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ