Ce spun visele noastre?

2651

Toata lumea viseaza de mai multe ori pe noapte. Fara sa isi aminteasca neaparat. Dar cand ne trezim ne mai amintim unele bucati de vise sau de cosmaruri. Si uneori incercam sa decodam mesajele pe care ni le trimite inconstientul. Iti venim in ajutor cu cateva interpretari si simboluri.

Ce spun visele noastre? Ce anume semnifica?

Ce inseamna daca visezi o casa. Casa esti tu insuti, casa visurilor tale simbolizand starea ta interioara. Daca nu este asa cum iti doresti, inseamna ca esti trist sau deprimat. Daca este in constructie inseama ca esti gata sa o iei pe un drum nou sau sa schimbi ceva care nu iti mai place. Un incendiu in casa poate simboliza dorinta.

Ce inseamna daca visezi ca zbori. Visele in care zbori simbolizeaza o anumita dorinta de lejeritate, sa te detasezi, sa te eliberezi de anumite probleme.

Ce inseamna daca visezi scari. Scarile in vis pot sa aiba mai multe semnificatii. Intr-un context de bulversari si incertitudini profesionale, acestea inseamna daca urca sau daca coboara, o ascensiune sociala sau nu, dificultati de a urca. Daca sunt numeroase, daca exploreaza locuri sumbre pot fi sinonime cu introspectie. Pentru unii scarile pot simboliza o relatie sexuala. In acest caz continutul viselor poate veni cu unele precizari asupra persoanei dorite.

Ce inseamna daca visezi cutii, chei sau broaste de la usa. Toate aceste elemente simbolizeaza cel mai adesea sexul. Masculin pentru cheie sau feminin pentru cutie sau pentru broasca. Interpretarea depinde apoi de context. Daca imaginile sunt ingrijoratoare, acest lucru ar putea inseamna o teama de sex sau daca sunt linistitoare inseamna o dorinta sexuala.

Ce inseamna daca visezi apa. Este lichidul vital prin excelenta. Apa poate simboliza lichidul amniotic, dorinta de a se intoarce la starea fetala, paradisul pierdut in care erai in perfecta simbioza cu mama. Marea poate duce cu gandul si la mama. Daca aceasta este haotica sau nelinistitoare poate duce cu gandul la un raport prea fuzional si teama de acesta. Apa poate inseamna si purificarea, dorinta de a te spala si de a scapa de tot ceea ce este in trecut.

Ce inseamna daca visezi morti sau cea a altora. Sa visezi la moarte este un lucru curent. Sa te linistesti insa. Nu este un vis premonitoriu. Moartea, mai ales a ta poate insemna o transformare profunda a vietii fie ca este dorita sau nu.

Cifrele si numerele in vise. Daca atunci cand te-ai trezit tii minte precis ce cifra ai visat, foe ca este vorba despre o data sau despre un numari de obiecte, inseamna ca aceasta cifra este foarte importanta. Visul este ca si o enigma. Trebuie sa il rezolvi si sa fii atent si la cele mai mici indicii. Trebuie sa incerci sa vezi ce iti arata toate aceste indicii. Trebuie sa incepi sa te joci.

Ce inseamna daca visezi serpi, paianjeni sau sobolani. Sunt niste obiecte care simbolizeaza o dorinta neimplinita. Visele pot lua si o forma terifianta care il ameninta pe cel care viseaza din exterior. Serpii sau chiar sobolanii simbolizeaza cel mai adesea sexul masculin.

LĂSAȚI UN MESAJ