Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

16

Ai visat că ești gravidă noaptea trecută? Ai vrea să știi ce înseamnă când visezi că ești gravidă? O burtă rotunjoară, o viață care ia formă în burtica ta, cea mai frumoasă senzație de a da viață… Acesta este un vis care nu transmite neapărat o dorință de a fi însărcinată, ci și dorința de a crea ceva nou. Iată o listă cu interpretările mai jos. Dacă vrei să știi ce înseamnă când visezi că ești gravidă îți voi spune chiar acum.

Află mai jos ce înseamnă când visezi că ești gravidă

A fi gravidă este un vis ce transmite sau exprimă o dorință care este pe cale să ia formă. Această imagine este simbolică și această dorință este situată esențialmente pe plan psihologic.

Prima interpretare a acestui vis

De ce o persoană visează că este gravidă? Oricine, orice persoană poate visa că este gravidă iar acest vis uneori nu se limitează la obstacole de sex, de vârstă sau de relație.

insarcinata in vis ce inseamna
insarcinata in vis ce inseamna

În manieră generală, atunci când visezi că ești gravidă, acest lucru reprezintă un simbol al creativității, al pubertății sau al bogăției. Dar există numeroase cazuri atunci când visul acesta are nevoie de o interpretare suplimentară.

Să fii gravidă în vis poate însemna deci începutul unei noi idei, unei noi căi, al unui nou proiect sau al unui nou scop. Este deci un vis care nu poate fi pentru o femeie deci neapărat intenția de a avea un copil, visul poate însemna pur și simplu că poate ajunge la o nouă etapă.

Chiar și un bărbat poate să viseze acest lucru și să se întrebe și el ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă, chiar dacă acest lucru poate părea foarte ciudat. Acest lucru poate înseamnă că se afla într-o poziție în care virilitatea sa este pusă la îndoială.

Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă, dar pierzi sarcina

Acest lucru poate evoca un proiect care este drag inimii tale și în care ai pus toată energia și care se distruge puțin câte puțin. Dacă cea care visează este gravidă în realitate, acest lucru poate însemna că are anumite temeri cu privire la această sarcină.

Pentru o femeie, visul că este gravidă poate însemna și faptul că este amenințată.

Alte interpretări ale acestui tip de vis

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă- vrei să treci peste anumite etape pentru a reuși mai repede decât alții. Mai poate însemna că te temi de sexualitate.

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă în interpretarea freudiană ne duce cu gândul la complexul lui Oedip. Pentru o femeie poate evoca deci dorința de a avea un copil cu tatăl său.

Acest vis ne duce cu gândul în tradiția ezoterică la nevoia de reușită sau la nevoia de a reuși din punct de vedere social.

Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă și că vei naște în câteva luni? Proiectul pe care îl pregătești de ceva vreme deja, este pe cale să vadă lumina zilei. Fii încrezătoare că ideea ta este bună și că o vei putea realiza în curând.

Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă și ești înconjurată de alte femei și așteptați medicul pentru un control? Ai un proiect în derulare cu alte persoane. Trebuie să continui să îl pregătești și să lucrezi în echipă în continuare.

Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă și că vei avea gemeni? Cea care visează acest lucru va trebui să ia în considerare dorința sa de a avea un copil. Acest lucru poate înseamnă și că realizează că are nevoie de schimbări foarte importante.

gravida in vis, semnificatie
gravida in vis, semnificatie

Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată

Numeroase sunt femeile care viseaza in mod regulat ca sunt insarcinate si asta fara sa fi avut vreodata acest privilegiu. In timpul unei sarcini astfel de vise sunt cat se poate de normale. Numeroasele intrebari cu privire la sarcina, grijile normale in aceasta perioada se reflecta in vise. Daca si tu obisnuiesti sa visezi ca esti insarcinata cu siguranta iti doresti sa afli ce semnifica acest lucru.

Visarea sarcinii inseamna un proiect personal sau profesional, debutul unei situatii sau relatii. Uneori, visarea unei sarcini poate reflecta teama de a ramane insarcinata. Acest tip de vise prezinta mai multe variante. In cele ce urmeaza vom incerca sa le analizam.

Ce inseamna daca visezi un test de sarcina?

Daca visezi ca iti faci un test de sarcina acest lucru poate semnifica ca intri intr-o faza creativa. Esti inspirata, pregatita sa te lansezi intr-un nou proiect, fie ca este vorba de viata privata sau profesionala. Daca atmosfera in vis este pozitiva, adica daca te-ai bucurat cand ai vazut rezultatul testului, ai mari sanse ca pe viitor sa ai o idee stralucita la locul de munca. Deoarece si sarcina are un termen de 9 luni si un proiect personal sau profesional poate dura mai mult timp pana la realizare. Daca in vis ai intrat in panica in momentul in care ai vazut rezultatul inseamna ca esti constienta in totalitate de rezultatul actelor tale.

Ce inseamna daca visezi ca esti insarcinata in mai multe luni?

Daca in vis ai o burtica proeminenta, o sarcina avansata inseamna ca lucrurile in viata ta se deruleaza mai repede decat iti doresti. Iti este teama sa iti asumi noi responsabilitati. Ar putea fi vorba de o noua sarcina primita de la locul de munca.

Ce inseamna daca visezi ca faci o ecografie?

Acest lucru inseamna ca esti o persoana pragmatica careia ii plac certitudinile. Ar putea fi vorba atat despre o situatie personala cat si despre o situatie profesionala. Ti-ar placea sa stii ce iti rezerva viitorul. Ti-ar placea sa cunosti viabilitatea proiectelor tale fie ca este vorba de un nou post sau de o relatie noua.

LĂSAȚI UN MESAJ