Vite

1778

Cand visezi vaci frumoase si grase pascand linistite pe o pasune verde, e semn ca prosperitatea si fericirea nu te vor ocoli, iar pe cea din urma o vei intalni sub chipul unui campanion placut si inteligent.

Daca vitele par slabe si prost hranite, te asteapta o viata de munca grea, deoarece iti vei risipi energia fara discernamant si nu vei acorda suficienta importanta detaliilor. Dupa un asemenea vis, e bine sa-ti revizuiesti obiceiurile.

Daca visezi o turma de vite fugind de parca ar fi fost lovite de streche, e semn ca vei fi nevoit sa te folosesti de toate calitatile pe care le ai pentru a da carierei tale un curs profitabil.

Cand visezi vaci in timp ce sunt mulse, vei fi posesorul unei mari averi, pentru care multi au muncit din greu ca sa o stranga. Pentru o femeie nemaritata, e semn ca sentimenetele nu-i vor fi ranite de alesul inimii sale.

A visa vaci cu lapte cu ugerele pline e un semn ca soarta e de partea ta si iti pregateste o bogatie considerabila. Daca vezi un vitel care suge lapte, iubirea ta e pe cale sa se destrame din pricina incetinelii cu care raspunzi la sentimentele persoanei iubite sau esti in primejdie de a-ti pierde proprietatile din cauza neglijentei in afaceri.

Aparitia viteilor in vis indica faptul ca vei fi o persoana foarte populara in societate si ca vei cuceri inima unei persoane loiale. Pentru cei implicati in afaceri, acest vis semnifica profituri obtinute din vanzari. Pentru cei indragostiti- fondarea unei casnicii durabile. Viteii slabi prevestesc aproximativ acelasi lucru, cu diferenta ca va fi mult mai greu de obtinut.

Vite agresive si de culoare inchisa, cu coarne lungi, simbolizeaza dusmanii.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ