Visele si culorile

463

Ai visat o anumita culoare care te-a impresionat sau chiar tulburat? Care este acea culoare? Ti-a placut sau nu ti-a placut in vis? In momentul in care alegem o culoare in stare constienta acea culoare reflecta starea noastra psihica din acel moment dar si simtul nostru estetic.

In vis insa, alegerea unei culori nu tine cont nici de gust, nici de moda, nu este influentata de absolut nimic, poate exprima in mod fidel starea noastra psihica reala. Cele mai curente culori care apar in vis sunt albastru, verde, rosu, galben, maro, gri sau negru.

Albastrul reprezinta calmul, pacea, profunzimea sentimentelor, plenitudinea si linistea. Daca iti apare aceasta culoare in vis inseamna ca ai nevoie de liniste, de odihna, de relaxare, de serenitate. Esti mereu intr-o stare de agitatie, iti doresti sa iesi dintr-o situatie neplacuta care nu te multumeste. Singurul lucru pe care ti-l doresti este linistea si pacea.

Verdele este culoarea increderii in sine, a tenacitatii si a fermitatii. Persoana careia ii apare culoarea verde in vis isi doreste sa fie mai increzatoare in fortele proprii, sa se realizeze, sa obtina mai bune conditii de viata. Nu gasesti forta necesara de a trece peste probleme, cauti sa scapi dintr-o situatie prezenta, dificila.

Rosul este culoarea fortei, al erotismului si a cuceririi. Iti doresti sa traiesti intens, sa nu pierzi nicio clipa din viata. Esti pe cale sa traversezi o perioada de epuizare fizica sau morala, nu iti suporti slabiciunile care stau in calea realizarii viselor tale marete.

Galbenul semnifica bucurie, spontaneitate. Aspiri la o schimbare in viata ta, esti stresata, si ai vrea sa scapi de acest stres din viata ta. Esti convins de faptul ca vei reusi acest lucru in cel mai scurt timp cu putinta.

Violetul reprezinta sensibilitatea, dorinta unei uniuni spirituale, atractia fata de magie. Aspiri la un nivel inalt de intimitate afectiva cu o alta persoana pentru a trece peste aceasta teama fata de lumea exterioara si nesigurata care te caracterizeaza in ultima vreme.

Culoarea maro reprezinta senzualitatea, dorinta de a-ti intemeia o familie. Esti in cautarea unei legaturi profunde si durabile pentru a uita de anxietate si probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ