Visand despre suferinta si vindecare

1727

Unele vise reflecta starea organismului. In timp ce dormim, creierul nostru nu se relaxeaza, ci ne corecteaza starea corpului. Si daca oricare dintre organe este amenintat de boala, atunci creierul incearca sa trimita un semnal.

Bolile de inima sunt prezise de cosmaruri ce trezesc oamenii in miezul noptii. Adesea, cosmarurile sunt asociate cu o urmarire sau o cadere in gol si intotdeauna este prezenta frica de moarte.

In cazul problemelor cu tensiuniea arteriala, omul viseaza dezastre naturale precum cutremure, uragane si inundatii, dar ar putea visa si caderea intr-o groapa adanca sau nimicire. Acest lucru se intampla la persoanele cu tensiune arteriala ridicata. Cei cu putin sange au vise spalacite, care sunt caracterizate de un sentiment general de slabiciune si eforturi in zadar in a ridica ceva greu.

Daca cineva iti suge sangele intr-un vis, mai mult ca sigur s-ar putea sa ai o scadere a tensiunii. Acelasi lucru se intampla si daca visezi ca incerci sa traversezi un rau foarte lat si adanc sau sa te catari pe un munte.

Daca visezi ca cineva iti sare pe piept sau pe corp, s-ar putea sa ai un atac de astm bronșic. Problemele stomacale sunt caracterizate prin gustul neplacut ca ramane in gura dupa trezire.
In cazul ficatului, oamenii viseaza lupte, rani si chiar sange. Gastrita si ulcerul sunt prezente in vis prin aparitia carnii crude, de obicei stricata sau peste putrezit.

Daca organismul prezinta sensibilitate la raceala si gripa, te poti visa gol sau ca esti victima unui incendiu forestier. Acesi senzatie de raceala poate fi tradata si in vise in care purtam haine stramte sau incomode sau de faptul ca bei fara a-ti potoli setea.

Dacă corpul reuseste faca fata cu bine anumitor boli, vei visa un soare stralucitor, lumina sau un jet de apa curata. Același lucru este valabil pentru vise despre inmormantari de persoane care va displac.

Visele in care apar victoria in razboi sau in lupta, florile inflorite, se traduc prin revenirea dupa o perioada de covalescenta, de boala, de tristete. Acest lucru se aplica si in visele in care vezi copii fericiti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ