Usa

547

Un vis in care intri pe o usa te previne in privinta calomniei si a inamicilor de care incerci in van sa scapi. Aceasta interpretare este valabila pentru orice usa, cu exceptia celei de la casa parinteasca. Daca visezi ca intri pe aceeasta din urma, viata ti se va umple de bucurie si indestulare.

Un vis in care intri pe o usa noaptea, pe o vreme ploioasa, inseamna , daca esti femeie, ca vei participa la escapadele de neiertat, iar daca esti barbat, o imputinare a resurselor tale din cauza unui viciu nepermis; mai poate insemna si o intalnire secreta.

Daca ii vezi pe altii intrand pe o usa, e un semn ca nu vei reusi sa eviti insolvabilitatea in afaceri., Mai semnifica si schimbari in plan politic.

Cand visezi ca incerci sa inchizi o usa, insa aceasta se desprinde din balamale si raneste pe cineva aflat de fata, e un semn ca un prieten al tau se afla in mare primejdie datorita unui sfat gresit pe care i l-ai dat fara sa vrei. Daca visezi ca altcineva incearca sa inchida o usa care cade din balamale, vei afla despre necazurile unui prieten, insa nu vei avea nici o posibilitate sa-l ajuti.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ