Trenul in vis

0
860

Visele noastre au semnificatii diverse, trebuie sa le analizam in detaliu pentru a gasi adevarata explicatie a faptului pe care vor sa ni-l transmita aceste vise. Trenul apare destul de frecvent in visele noastre. Acesta reprezinta o actiune in curs, o noua plecare sau o continuitate in drumul vietii. Trenul simbolizeaza deplasarile noastre si schimbarile aflate in stransa legatura cu viata celui care viseaza.

Cel mai frecvent vis este acela in care pierdem trenul, fie din cauza ca nu gasim peronul potrivit, trenul potrivit sau gara. Trenul ratat simbolizeaza o oportunitate pe care am ratat-o dintr-un motiv sau altul in viata reala. O poveste care mai implica una sau mai multe persoane, o decizie importanta pe care o avem de luat sau o schimbare interesanta in viata noastra. Angoasa resimtita in momentul in care vedem trenul plecand este prezenta pentru a ne face sa intelegem cat era de importanta acea schimbare in viata noastra.

Daca bagajele pe care le caram dupa noi ne incetinesc in asa fel incat ne fac sa ratam trenul semnificatia acestui vis este una extrem de simpla. Un eveniment din trecut apasa greu pe umerii nostri si ne impiedica sa luam cele mai bune decizii la momentul potrivit. Continutul unei vailize care se rastoarna in mijlocul garii ne poate da o serie de informatii utile cu privire la acest trecut.

Daca visezi ca urci in tren la momentul potrivit, ca nu il ratezi, acest lucru inseamna ca viata ta este lipsita de griji. Daca prinzi trenul exact inainte de a porni inseamna ca stii sa sesizezi cele mai bune oportunitati la momentul potrivit. Cu alte cuvinte, esti receptiv la momentul prezent.

Daca visezi un tren trecand prin gara acest lucru inseamna ca esti o persoana pozitiva, cauti in mod inconstient o schimbare, iti doresti o schimbare in viata ta. Daca visezi ca astepti un tren in gara acest lucru inseamna ca visezi sa evadezi pe o insula pustie, esti o persoana emotionala si pasionala.

Daca pierzi trenul chiar daca te-ai grabit acest lucru inseamna ca iti doresti ceva imposibil de realizat. Daca te grabesti sa prinzi un tren vei avea parte de o multime de vesti bune.

Ti-a placut?
Articolul precedentPainea in vis
Articolul următorCe inseamna bicicleta in vis?

LĂSAȚI UN MESAJ