Trenul in vis

961

Ti-a aparut un tren in vis si vrei sa stii ce inseamna cand visezi tren? Visele noastre au semnificatii diverse, trebuie sa le analizam in detaliu pentru a gasi adevarata explicatie a faptului pe care vor sa ni-l transmita aceste vise. Trenul apare destul de frecvent in visele noastre. Acesta reprezinta o actiune in curs, o noua plecare sau o continuitate in drumul vietii. Trenul simbolizeaza deplasarile noastre si schimbarile aflate in stransa legatura cu viata celui care viseaza. Citeste mai departe si vei afla ce inseamna cand visezi tren.

Ce inseamna cand visezi tren

Cel mai frecvent vis este acela in care pierdem trenul, fie din cauza ca nu gasim peronul potrivit, trenul potrivit sau gara.

Ce inseamna cand visezi tren, trenul ratat. Trenul ratat simbolizeaza o oportunitate pe care am ratat-o dintr-un motiv sau altul in viata reala. O poveste care mai implica una sau mai multe persoane. Sau o decizie importanta pe care o avem de luat sau o schimbare interesanta in viata noastra. Angoasa resimtita in momentul in care vedem trenul plecand este prezenta pentru a ne face sa intelegem cat era de importanta acea schimbare in viata noastra.

Daca bagajele pe care le caram dupa noi ne incetinesc in asa fel incat ne fac sa ratam trenul.  Semnificatia acestui vis este una extrem de simpla. Un eveniment din trecut apasa greu pe umerii nostri si ne impiedica sa luam cele mai bune decizii la momentul potrivit. Continutul unei vailize care se rastoarna in mijlocul garii ne poate da o serie de informatii utile cu privire la acest trecut.

Daca visezi ca urci in tren

Daca visezi ca urci in tren la momentul potrivit, ca nu il ratezi, acest lucru inseamna ca viata ta este lipsita de griji. Daca prinzi trenul exact inainte de a porni inseamna ca stii sa sesizezi cele mai bune oportunitati la momentul potrivit. Cu alte cuvinte, esti receptiv la momentul prezent.

Ce inseamna daca visezi tren, daca visezi un tren trecand prin gara acest lucru inseamna ca esti o persoana pozitiva, cauti in mod inconstient o schimbare, iti doresti o schimbare in viata ta. Daca visezi ca astepti un tren in gara acest lucru inseamna ca visezi sa evadezi pe o insula pustie, esti o persoana emotionala si pasionala.

Daca pierzi trenul

Daca pierzi trenul chiar daca te-ai grabit acest lucru inseamna ca iti doresti ceva imposibil de realizat. Daca te grabesti sa prinzi un tren vei avea parte de o multime de vesti bune.

Daca in continuare te intrebi ce inseamna cand visezi tren, trebuie sa stii ca trenul in vis semnifica conformitatea. Cu alte cuvinte, te lasi purtat de val, faci ceea ce fac si persoanele din jurul tau.

Daca cobori din tren

Ce inseamna daca visezi tren, daca cobori din tren. Acest vis semnifica ca ai incheiat cu succes o sarcina, ai dus o misiune la bun sfarsit. Daca un apropiat este cel care coboara din tren atunci acest vis anunta nasterea unui copil sau un eveniment fericit in sanul familiei.

Acum ca stii semnificati acestui vis, vei sti cum sa descifrezi acest vis data viitoare.

Ti-a placut?
Articolul precedentPainea in vis
Articolul următorCe inseamna bicicleta in vis?

1 COMENTARIU

  1. Eu m-am visat în tren. Prima dată, m-am visat la un loc de muncă că cică dau proba. Dar, am recunoscut locul de muncă că am mai fost acolo. Dar, nu mă vroiau, cică, când o să fie locuri libere și că o să mă sune ei. Deși am dat probă. Se făcea că locul de muncă ar fi să curăț materialul cu mâna. Am curățat două rochii (eram la fabrică de confecții) iar palma nea era neagră de la curățat. Ba am și murdărit rochiile. De aceea cică… te sunăm noi când găsim locuri libere pentru alt post. Iar mai târziu, am visat locul unei mănăstiri, dar construiau altă mănăstire, nu știu prea am în[eles de ce o construiau. Iar, eu am întrebat un muncitor, dacă se mai face slujbă. Și parcă nu se făcea, nu mai știu exact. Mai târziu, am intrat într-o casă mică, unde erau icoane cu Maica Domnului și una catolică. Restul icoanelor erau ortodoxe. Cică, în casa respecrivă Dumnezeu a făcut o minune. Nu a fost dată afară din casă, familia respectivă. Imediat după asta, m-am visat în tren, plecând încet și am arătat biletul, contrololului. Aveam și ceva bagaje la mine. Unde mă duceam, nu știu. Am amibavut vise, în care știam că sunt >ntr-un vis, aveam control deplin asupra gândurilor și simțurilor mele, știam în vis că sunt întru-un vis, iar în alte vise, puteam zbura. Chiar zburam de niște demoni. Eram urmărit de ei, în zbor. Cam astea sunt visele mele

LĂSAȚI UN MESAJ