Sinuciderea in vis

9621

Sinuciderea in vis nu este premonitorie. Nu are absolut nimic in comun cu intentia reala de a comite acest act ireparabil. Sinuciderea in vis poate fi consecinta unor sentimente negative mai mult sau mai putin violente, resimtite in urma unei confruntari, unei situatii traite. Astfel, o supriza neplacuta, nemultumirea, mirarea sau sentimentul de abandon sau de singuratate, tristetea sau anxietatea, nelinistea sau teama resimtite la un anumit moment dat in viata se poate traduce printr-un astfel de vis.

Diverse persoane din anturajul nostru se pot sinucide in vis, parintii nostri, prietenii nostri, partenerul de viata sau chiar noi insine…sau niste straini. Sinuciderea in vis simbolizeaza cel mai adesea o dorinta imperioasa de a face o schimbare majora in viata noastra, cu scopul de a scapa de viata reala, daca aceasta este departe de a ne multumi. Acest vis isi face cel mai adesea aparitia in momentele in care ne credem incapabili sa intiem o transformare in viata noastra. Aceasta incapacitate, neputinta suscita in cazul visatorului sentimentul de deceptie. Este dezamagit de el insusi, de faptul ca nu este capabil sa faca schimbari in viata sa.

Sinuciderea dramatica si dureroasa in vis poate semnifica o serie de schimbari bulversante atat pe plan fizic cat si pe plan material.

Din contra, daca sinuciderea in vis nu este dureroasa, nici dificila, nu lasa nicio impresie negativa visatorului, acest vis poate semnifica o transformare mult asteptata, pozitiva si reusita in viata reala.

Daca visezi ca cineva se sinucide in fata ta, acest vis poate reprezenta nelinistea unei persoane, faptul ca o persoana din anturajul nostru ne ingrijoreaza. Sinuciderea in vis poate semnifica ca acea persoana din anturaj nu are o importanta prea mare in viata ta. Daca un necunoscut se sinucide in visul tau poate reprezenta un aspect negativ al personalitatii tale, ceva ce vrei si trebuie sa schimbi.

Daca in vis iti apare cineva cunoscut care vrea sa se sinucida acest lucru inseamna ca ti-ai dori ca acea persoana sa iasa din viata ta, sa nu mai joace niciun rol in cadrul existentei tale, sa nu mai aiba nicio influenta negativa asupra ta.

LĂSAȚI UN MESAJ