Semnificatii bebelus in vis

468

Bebelusul in vis semnifica o schimbare majora in viata, fie o schimbare pe care o astepti de mult, fie o schimbare de care iti este frica, drept urmare am decis sa iti spunem ce inseamna cand visezi bebelus. Bebelusii reprezinta o responsabilitate mare pentru parinti, o schimbare radicala in viata lor.

Ce inseamna cand visezi bebelus

Te intrebi si tu ce inseamna cand visezi bebelus? Numeroase sunt persoanele carora le apare un bebelus in vis inainte de o schimbare majora in viata, precum inceperea unui nou an scolar, absolvirea universitatii, schimbarea unui loc de munca sau casatoria. Daca iti apare un bebelus in vis inainte de a te marita, acest lucru inseamna ca vei ramane insarcinata in curand.

Ce inseamna cand visezi bebelus – intepreptare

Bebelusul in vis poate fi semnul unui nou inceput, mutarea intr-un alt oras de exemplu. Daca in vis iti apare un bebelus care plange, acest lucru reflecta temerile tale, teama de noile provocari care te asteapta, teama ca nu vei reusi sa te adaptezi.

Ce inseamna cand visezi bebelus, daca o persoana cunoscuta apare ca bebelus. In cazul in care in vis iti apare o persoana in postura de bebelus, acest lucru semnifica ca acea persoana este neputincioasa, are nevoie de sprijinul si ajutorul tau. Acea persoana poate ascunde numeroase slabiciuni si nu vrea ca persoanele din jur sa le cunoasca. Subconstientul tau incearca sa iti indice faptul ca acea persoana are nevoie urgenta de ajutor.

Un bebelus simbolizeaza adesea un proiect sau o aspiratie mai veche de-a ta. Vorbim adesea de proiectele noastre de viitor ca « bebelusii » nostri. Daca in vis incerci sa protejezi un bebelus, sau bebelusul este in bratele tale si il legeni, acest lucru poate fi reflectul parerii sau sentimentelor tale cu privire la o situatie. Un pat de bebus in vis poate indica speranta cu privire la un proiect sau un vis pe care nu ai reusit inca sa il materializezi.

Ce inseamna cand visezi bebelus, daca bebelusul rade

Daca in vis privesti un bebelus razand, jucandu-se sau vorbind, iti pui mari sperante in actualele tale proiecte. In cazul in care in vis iti apare un bebelus baiat. Acest vis inseamna ca vei trece printr-o suparare trecatoare, un obstacol ar putea aparea in calea ta. Bebelusul baiat inseamna ca ai gresit undeva si ca acea greseala se intoarce pentru a-ti da oportunitatea sa o indrepti. Ai ocazia sa repari ceea ce ai gresit in trecut.

Daca inca te mai intrebi ce inseamna cand visezi bebelus daca esti femeie, atunci trebuie sa stii ca acest vis exprima, dupa caz, dorinta de a avea un bebelus, dorinta de a fi insarcinata si de a forma o familie sau din contra, team de a fi insarcinata.

Bebelus, simbol al spontaneitatii si al inocentei

Te intrebi ce inseamna cand visezi bebelus? Nu stii cum sa descifrezi acest vis in care iti apare cea mai inocenta fiinta din lume? Bebelusul in vis se refera la aspectul interior al persoanei care viseaza, la copilul din el.

Bebelusul in vis se refera la afirmare sinelui, la aspratiile noastre, la calea noastra interioara. Simbolizeaza spontaneitatea si inocenta si poate manifesta dorinta de a ne intoarce la starea de copil.

Acum ca stii ce inseamna cand visezi bebelus, data viitoare cand iti va aparea aceasta fiinta inocenta in vis vei sti cum sa interpretezi.

LĂSAȚI UN MESAJ