Semnificatia culorilor din vise

1601

Putand simboliza puternice raspunsuri emotionale, culorile din vise pot spune multe lucruri cu privire la starea noastra emotionala. In timp ce unii psihologi recurg la teste de culoare pentru a evalua starea emotionala a pacientilor, un expert in Feng Shui se foloseste de culori pentru a atrage emotiile pozitive in casa. Semnificatia culorilor difera de la o persoana la alta.

Rosu simbolizeaza pasiunea si sexualitatea. De asemenea poate reprezenta furia sau sangele.

Portocaliu este in general asociat vindecarii si echilibrului, pasiunii rafinate.

Adesea asociat inspiratiei artistice, galbenul este adesea considerat culoarea lasitatii sau culoarea geloziei.

Verdele, culoarea naturii vine cu speranta si noutate. Intr-o asociere negativa, verdele poate semnifica in egala masura gelozia.

Albastru este culoarea spirituala si reputata de a fi culoarea campului auric al vindecatorilor. Albastrul aduce armonie in vis si la fel ca cerul, semnifica libertate. Evident, exista cazuri in care albastrul semnifica depresia.

Violetul este culoarea regalitatii sau a unei profunde cunostinte spirituale.

Negrul este o culoare in general asociata cu depresia. Este timpul sa te debarasezi de aecste ganduri negative, acesta este mesajul transmis de visul in care iti apare culoarea neagra. Exista cazuri in care negrul semnifica pierderea cunostintei.

Negru si alb. Putine sunt persoanele care viseaza in alb si in negru. Aceste doua culori sunt asociate adesea nostalgiei si trecutului. Persoanele care viseaza in negru si in alb au un trecut agitat, tulbure pe care vor sa il dea uitarii.

Deoarece sunt culori opuse, negrul si albul pot ilustra perceptia radicala a unei persoane asupra unei anumite situatii. Semnificand un contrast deosebit de important, visele in alb si negru subliniaza opozitia, oferind o viziune de ansamblu asupra aceleasi probleme.

Culoarea argintiu in vis semnifica intuitia, sansa sau coincidenta. Intuitia este cea care te va ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Intepretare mistica a culorilor. Un medium vede in aura culorilor o reprezentare a campului energetic care ii inconjoara pe cei vii. Sensul culorilor intr-un vis se poate raporta la valorile spirituale pe care le asociem in mod traditional unei culori:

Rosu-senzualitate.

Portocaliu-demachierea.

Galben-inspiratie.

Verde-recuperare.

Albastru-vindecare.

Violet-clarviziune.

Negru-boala.

Alb-spiritualitate.

LĂSAȚI UN MESAJ