Semnele astrologice şi fidelitatea

817

Fidelitatea este un ingredient esenţial unei relaţii de cuplu. Şi în acest sens, astrele îşi dovedesc încă o dată influenţa şi ne spun cât de fideli sunt oamenii, în funcţie de zodie.

Berbec
Berbecii cedează destul de uşor şi nu refuză o aventură de noapte. Vestea bună este un astfel de Berbec este extrem de uşor de reperat: mimica fetei şi a gesturilor îl dau de fiecare dată de gol.

Taur
Dacă vrei trăieşti în linişte, îţi recomandăm alegi drept partener de viaţă un Taur. Taurul este cel mai fidel semn zodiacal. Îi place rutina în cuplu, îi este teamă de schimbări şi are un caracter nobil. Chiar dacă tentaţia există, nu cedează.

Gemeni
Nativii din Gemeni ştiu mintă foarte bine pentru a te flata. Sunt nişte amanţi fabuloşi. Dar nu sunt niciodată mulţumiţi, vor mereu mai mult. Gândeştete bine înainte de a lua decizia de a-ţi trăi restul vieţii alături de un nativ din Gemeni.

Rac
După Taur, Racul este cea mai fidelă zodie. Spre deosebire de Taur, nu rutina se află la originea fidelităţii sale ci dragostea profundă simţită faţă de partenerul de viaţă.

Leu
Acest lucru este bine cunoscut, Leul este un prădător. Nu poţi avea încredere mereu în Leu. Pe post de partener de viaţă al Leului trebuie fii extrem de prudent şi vigilent.

Fecioara
Nativii din Fecioară sunt persoane seducătoare prin definiţie. Nişte Don Juani cărora le este teamă de angajament, îşi asume responsabilităţile. Însă, odată ce au decis se angajeze într-o relaţie, pot fi extrem de fideli.

Balanţa
Nativii din Balanţă adoră tandreţea, intensitatea şi senzualitatea. Cu alte cuvinte, va fi mereu în căutarea acestor trei lucruri. Pentru a determina o Balanţă fie fidelă trebuie o seduci în permanentă şi îi oferi multă atenţie.

Scorpion
Nativii din Scorpion au o natură fidelă însă sexul se află în centrul existenţei lor. Dacă în viaţa de cuplu va întâlni o problema sexuală, riscă cedeze tentaţiilor exterioare. Nu se abţine niciodată de la plăcerile carnale.

Săgetător
Sagatatorul nu poate facă diferenţa între prietenie şi atracţie sexuală. Nu este genul care fie fidel într-o relaţie, îi plac aventurile de o noapte.

Capricorn
Capricornul este fidel, se va dedica trup şi suflet relaţiei de iubire. Cu toate acestea, dacă relaţia nu mai merge, îşi va caută fericirea în altă parte, consideră merită fie fericit.

Vărsător
Este destul de dificil îl convingi pe un Vărsător se angajeze într-o relaţie stabilă. Este extrem de exigent şi ştie facă diferenţa clară dintre un partener oficial şi un partener ocazional. Însă, în momentul în care se implică într-o relaţie este în general fidel persoanei pe care o iubeşte.

Peşti
Nativii din Peşti se situează undeva între nativii din Taur şi cei din Săgetător. Ceea ce putem spune cu certitudine este nu vor lasă multe persoane pătrundă în universul lor plin de mistere şi de minuni. Însă, odată ce ai reuşit îl cucereşti, poţi fi sigură va fi fidel.

LĂSAȚI UN MESAJ