Sarpele in vis

520

Pentru interpretarea unui vis in care iti apare un sarpe este important sa tii cont de propria poveste, de propria experienta de viata si de experientele personale. Te intrebi mereu ce ai simtit in timpul unui astfel de vis dupa ce te trezesti, inceri sa intelegi semnificatia sa. Visul a fost unul negativ sau pozitiv? Sarpele in vis este de bun augur sau nu?

In yoga Kundalini sarpele este centrul energiei situat la baza coloanei vertebrale. Cu alte cuvinte, sediul creativitatii si emotiilor. Sarpele in vis este adesea aflat in stransa legatura cu creativitatea ta, de partea instinctiva a fiintei tale. Sarpele in vis semnifica cele mai profunde dorinte ale tale, motivatia care te indeamna sa actionezi in anumite momente si muza creatoare pe care trebuie sa o urmezi.

Sarpele in vis este destul de comun, numeroase sunt persoanele care au astfel de vise. Serpii sunt adesea considerati nocivi si periculosi, nu doar din cauza faptului ca muscatura lor poate ucide ci si din cauza ca in miturile religioase occidentale sarpele este considerat principala cauza a caderii omului in pacat. Sarpele poate reprezenta, in egala masura, un pericol, o persoana in care nu trebuie sa ai incredere, teama sau tradarea.

Daca in vis iti apare un sarpe veninos atunci acest vis poate indica faptul ca iti este teama ca nu vei reusi sa iti atingi obiectivele, sau ca iti este teama sa nu pierzi un obiect drag tie. Sarpele in vis poate semnifica, in egala masura ca cineva vrea sa te ruineze.

Deoarece sarpele a jucat un rol important in Biblie, ispitind-o pe Eva sa muste din marul interzis, sarpele este adesea asociat cu luarea unor decizii, cu luarea unor decizii nepotrivite sau cu o tentatie careia iti este dificil sa ii rezisti. Sarpele in vis mai poate insemna ca a venit vremea sa iti schimbi locul de munca sau sa schimbi ceva in relatiile personale sau profesionale.

Unele culturi considera sarpele drept simbol al energiei masculine, al sexualitatii. Sarpele in vis semnifica energia sexuala careia trebuie sa ii faci fata sau latura agresiva a unui barbat.

LĂSAȚI UN MESAJ