Religie

210

Cand visezi ca discuti cu cineva pe teme religioase ori ca te afli sub influenta religiei, viata ta va lua o intorsatura neplacuta si vei avea necazuri in afaceri. O femeie tanara care viseaza ca este exagerat de credincioasa isi va indeparta iubitul prin incercarile ei disperate de a afisa un comportament inocent si altruist. Daca viseaza ca nu este excesiv de religioasa, dar nici pacatoasa, se va dovedi onesta si respectuoasa cu cei din jur, ceea ce va atrage dragostea tuturor, barbati si femei deopotriva. In caz ca viseaza ca este pacatoasa, isi va da curand seama ca incalcarea normelor morale ii va intuneca imaginea in fata celorlalti; de aceea va trebui sa isi schimbe radical atitudinea. Daca tanjeste dupa religie,va suferi o mare dezamagire. Daca sfideaza involuntar religia, va indura cu curaj greutatile si nu se va lasa intimidata de falsele invinuri ce i se vor aduce.
Daca visezi ca ai remuscari in timpul unei revelatii religioase, ti se va cere sa renunti la felul tau de a fi pentru a face placere cuiva fata de care ai un respect deosebit.
Daca in visul tau puterea religiei se afla in declin , in viata ta va fi mai multa armonie decat pana acum. Vei renunta la unele prejudecati. Cand un preot iti relateaza in vis, in mod amical, ca a renuntat la meseria lui, ti se vor rezolva numeroase probleme pe neasteptate. Daca insa iti da aceeasi veste in mod oficial, iti vor fi date in vileag intrigile sau vei avea niste dezamagiri.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ