Ploaie

446

Daca in vis, te uda o ploaie limpede, vei avea parte de placeri – pe care le vei trai cu un entuziasm tineresc – si de prosperitate.
Daca ploaia cade din nori negri, iti vei face griji in legatura cu starea intreprinderilor tale.
Daca vezi si auzi ploaia apropiindu-se, fara ca apoi sa te ude prea tare, vei reusi in ceea ce iti propui, iar planurile tale vor da roade foarte curand.
Daca visezi ca te gasesti in casa in timp ce afara ploua torential, vei avea mult noroc si vei avea parte de o dragoste impartasita si plina de pasiune.
Daca auzi rapaitul ploii pe acoperis, asupra casei tale se vor abate fericirea si norocul in cel mai scurt timp. Daca visezi ca in timpul ploii apa curata iti curge in casa, vei avea , pe neasteptate, o bucurie. In caz ca apa este murdara, plina de namol, trebuie sa te astepti la suparari si necazuri.
Daca, in timp ce asculti ploaia, regreti ca nu ai facut ceva anume, inseamna ca urmeaza sa iti afli placerea in ceva care nu iti apartine.
Daca, in visul tau, ploaia ii uda pe altii, va trebui sa te abtii sa faci confidente prietenilor.
Femeile tinere care viseaza ca ploaia le uda si le murdareste hainele vor avea o aventura amoroasa in afara legii, ale carei urmari neplacute le vor suporta mai tarziu.
Daca vezi ploaia cazand peste vite, vei suferi pierderi in afaceri si vei avea parte de incidente neplacute in cercurile pe care le frecventezi.
Furtunile din vis sunt intotdeauna prevestitoare de nenoroc.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ