Plecarea in vis

0
392

Plecarea in vis semnifica dorinta de a face o schimbare majora in viata insa poate avea si alte interpretari diferite.

In cazul in care visezi ca pleci, ca pleci intr-un loc indepartat, acest lucru poate semnifica ca te afli la o rascruce in viata. Esti o persoana cu un temperament puternic, independenta, careia nu ii place sa depinda de altii in viata. Esti perfect constienta de faptul ca acest vis, aceasta nevoie se afla in stransa legatura cu dorinta de a face o schimbare majora in viata. Prin urmare, plecarea in vis semnifica dorinta de a veni cu o schimbare in evolutia de pana in prezent, fie pe plan sentimental, fie pe plan profesional.

O alta interpretare posibila a plecarii in vis este urmatoarea: incerci sa fugi de obligatii, incepi sa te saturi de o situatie care dureaza de ceva vreme, de cativa ani chiar insa pana in prezent nu ai gasit nicio solutie de a scapa din aceasta situatie sau de a o rezolva. Nu ai nici un sprijin, toate problemele actioneaza in inconstientul tau si te fac sa visezi. In ceea ce priveste starea de sanatate te afli intr-o perioada de oboseala intensa, trebuie sa te gandesti mai mult la tine, cu siguranta ai nevoie de o pauza sau de o vacanta. In ceea ce priveste munca, te simti surmenat, depasit de numeroasele responsabilitati. Ce ar fi sa le ceri ajutorul colegilor tai pentru a trece cu bine de aceasta perioada dificila?

Plecarea mai poate reprezenta respingerea inconstientului tau a unui trecut, a unui trecut amoros poate. Poate ai trecut recent printr-o ruptura, nu ai reusit sa iti uiti fostul partener. Cu toate acestea, trebuie sa incerci sa iti refaci viata. Nu stii ce sa faci pentru a aduce o schimbare in viata ta, de unde respingerea plecarii din vis, plecarea este in fata ta insa nu stii ce ar trebui sa faci, ce ar trebui sa schimbi pentru ca totul sa mearga bine. In ceea ce priveste sanatatea, plecarea in vis are o latura pozitiva. Nu ezita sa faci o schimbare care cu siguranta va fi pozitiva in toate domeniile in care evoluezi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ