Pisica

1340

Aparitia pisicilor in vis este prevestitoare de rele, cu exceptia cazurilor cand reusesti sa le omori sau sa le alungi din fata ta. Daca pisica te ataca, e semn ca vei avea dusmani care nu se vor da in laturi de la nimic pentru a-ti ponegri numele si a-ti stirbi proprietatea. Daca insa reusesti sa o alungi, vei invinge piedici mari si iti vei castiga un nume si o avere.
Atunci cand visezi o pisica slaba si murdara, vei primi vesti proaste de la cei plecati. Un prieten sau o prietena se afla in pragul mortii; daca reusesti sa alungi pisica, persoana respectiva va supravietui totusi, dupa o suferinta indelungata.
Daca auzi mieunatul sau urletele unei pisici e semn ca un prieten fatarnic raspandeste cuvinte urate despre tine si face tot posibilul sa te raneasca .
Cand te zgarie o pisica, un adversar va reusi sa-si insuseasca profitul pe care tu l-ai obtinut dintr-o afacere in care ai investit foarte mult timp.
Pentru o femeie nemaritata, a visa ca tine in brate o pisica sau un pisoi e semn ca va fi convinsa de catre cei din jur, cu ajutorul vicleniei, sa faca un lucru care nu se cuvine.
Aparitia in vis a unei pisici albe si curate denota complicatii care, daca la inceput pot parea inofensive, se vor dovedi a fi in cele din urma cauza unor necazuri si suparari si chiar a pierderii averii.
Pentru un comerciant, visul in care ii apar pisici e un avertisment ca trebuie sa-si investeasca toata energia in munca sa, deoarece concurenta e pe cale sa-i fure concurenta; va fi nevoit sa ia masuri severe, chiar daca reuseste sa supravietuiasca vazand sub pretul celorlalti.
Cand visezi o pisica alaturi de un sarpe se prevade inceputul unei dispute aprinse. Vei sta de vorba cu un dusman cu intentia de a te folosi de el pentru a afla un secret despre care crezi ca are legatura cu tine; confidentele sale insa te vor pune in dificultate si vei pretinde ca nu ai nici cea mai mica cunostinta despre vreuna din faptele lui.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ