Pisica in vis

704

Pisica simbolizeaza independenta, libertatea interioara, puterea, creativitatea precum si elementul feminin. In aspectul sau negativ, pisica semnifica ghinion, pisica neagra in special. Daca iti apare pisica in vis acest lucru inseamna ca cineva nu iti este loial, incearca sa te insele intr-un anumit fel. Daca in vis iti apare o pisica care cade in patru labe, acest vis incearca sa iti transmita ca ar trebui sa dai dovada de mai multa suplete, mai multa intelepciune in actiunile tale si sa fii mai prevazator.

In cazul in care in vis ti-a fost frica de pisica, acest lucru inseamna ca feminitatea, genul feminin te sperie. Daca in vis iti apare o pisica agresiva, nu reusesti sa iti accepti sub nicio forma feminitatea. Daca esti muscat de o pisica in vis, acest lucru inseamna ca stii sa iei insa nu stii sa oferi. Daca visezi ca ti-ai pierdut pisica, acest lucru inseamna ca simti nevoia de libertate, de independenta, atat in ceea ce priveste actiunile tale, cat si in ceea ce priveste modul tau de a gandi.

Pisica moarta in vis indica faptul ca iti lipseste autonomia in anumite aspecte ale vietii tale. Pisica neagra in vis sugereaza faptul ca nu indraznesti sa ai incredere in intuitia ta, sa te bazezi pe ea. Nu stii sa iti folosesti in mod eficient capacitatile psihice. O pisica neagra care te musca in vis sau care te zgarie semnifica ca trebuie sa incetezi sa mai ignori mesajele pe care intuitia ti le trimite in mod repetat si sa incerci sa faci fata unei situatii asupra careia instinctul incearca sa te puna in garda.

Puiul de pisica in vis simbolizeaza latura ta inocenta, sufletul tau de copil. Un pui de pisica care se joaca in vis semnifica nevoia de a te distra mai mult in viata. Un pui de pisica abandonat semnifica o viata trista, solitara. Te simti abandonat de toata lumea.

Daca in vis auzi o pisica mieunand acest lucru inseamna ca vei fi implicat intr-un proces fara sfarsit. Daca in vis iti apare o pisica salbatica acest lucru inseamna ca in anturajul tau exista un prieten periculos.

Ti-a placut?
Articolul precedentSinuciderea in vis
Articolul următorCalatoria in vis

LĂSAȚI UN MESAJ