Patul in vis

1595

Patul in vis reprezinta un apel la o transformare importanta din viata, cel mai adesea de ordin afectiv. Patul reprezinta in egala masura eul intim al persoanei care viseaza si descoperirea sexualitatii.

Un pat bine facut in vis traduce un sentiment de securitate. Te simti in largul tau in acel pat, ai un sentiment de bunastare vis-a-vis de sfera ta emotionala si de viata sexuala. Viata ta personala si sexuala este sanatoasa si echilibrata, nu simti nicio lipsa.

Patul nefacut in vis simbolizeza viata ta intima expusa privirii celorlalti. Secretele tale risca sa iasa la iveala. Acest tip de vis poate sugera in egala masura o atitudine neglijenta in sfera sexuala.

Daca visezi ca te afli intr-un pat acest tip de vis anunta un eveniment imprevizibil care risca sa iti schimbe cursul existentei. Schimbari mari urmeaza sa iti dea viata peste cap si te vor dirija spre o noua destinatie.

Daca visezi ca dormi intr-un pat acest vis reprezinta un sentiment de nesiguranta si de regenerare a spiritului tau. Ai nevoie de recuperare, sa iti aduni fortele si sa cauti ajutor in aceasta lupta personala. Daca patul in care dormi iti este necunoscut, nu este patul tau, acest lucru inseamna ca vei fi obligat sa iti asumi consecintele faptelor si deciziilor tale. Ai tendinta sa actionezi fara sa gandesti uneori si pentru asta trebuie sa platesti un pret.

Daca visezi ca faci dragoste in pat acest lucru inseamna ca fericirea si bucuria vor reveni in cel mai scurt timp in viata ta. Iti vei recapata increderea in sine. O perioada excelenta din toate punctele de vedere se anunta.

Daca vezi mai multe persoane stand intr-un pat acest lucru inseamna ca esti dominat de gelozie, nu poti scapa de acest sentiment. Exista persoane care se baga in viata ta personala si intima si risca sa strice totul.

Daca cauti un pat in care sa te odihnesti, sa dormi, acest lucru inseamna ca esti in permanenta cautare de siguranta, de fericire. Iti cauti locul pe acest pamant. Ti-ar placea sa fii mai ambitios si sa iti duci toate proiectele la bun sfarsit fara probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ