Pat

305

Un pat curat si alb prevesteste sfarsitul unor griji. O femeie care viseaza ca face patul isi va gasi un nou iubit si o ocupatie placuta.
Daca visezi ca stai in pat intr-o camera straina, vei fi vizitat pe neasteptate de niste prieteni. O persoana care sufera de o boala si care viseaza ca sta in pat trebuie sa se astepte la noi complicatii in evolutia bolii, poate chiar la moarte.
Cand visezi ca dormi pe un pat in aer liber e semn ca vei avea parte de experiente incantatoare si de ocazii de a-ti consolida averea. Daca vezi negri trecand pe langa patul tau e semn ca vor aparea niste situatii exasperante care iti vor modifica planurile.
Daca vezi, in vis, un prieten zacand in pat, foarte palid la fata, vor aparea unele complicatii ciudate si teribil de dureroase care vor afecta niste prieteni si care nu te vor lasa nici pe tine indiferent.
O mama care viseaza ca fiul sau fiica ei uda patul se va confrunta cu motive neasteptate de ingrijorare, iar unele persoane suferinde nu se vor insanatosii atat de curand pe cat se asteptau. Cand cineva viseaza ca urineaza in pat e semn de boala sau nenorocire care se abate brusc, dezechilibrandu-i existenta.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ