Pasarea in vis

974

Uneori, pasarile sunt considerate simboluri. De exemplu, zborul unei pasari este considerat simbolul libertatii in mitologia lui Icar. Pasarea in vis este in general semn bun. Pasarea in vis anunta de obicei vesti bune si vizite deosebit de placute. Iata care sunt principalele interpretari ale pasarii in vis.

Daca visezi ca prinzi o pasare vie acest vis se afla in stransa legatura cu relatiile tale de prietenie. O pasare care iti scapa din maini dupa ce ai prins-o si zboara semnifica o ruptura, fie despartirea de persoana iubita, fie ruperea unei relatii de rprietenie din cauza unui conflict.

Daca visezi ca ucizi sau ranesti una sau mai multe pasari acest lucru inseamna ca vei avea o altercatie cu cineva, ori cu o persoana apropiata, ori cu o persoana straina din varii motive. Daca este vorba despre o pasare pradatoare acest lucru inseamna ca iti vei invinge fara probleme toti adversarii. Daca in vis auzi ciripitul unei pasari acesta este un semn bun, vei avea parte o veste buna sau de o intamplare fericita in viata.

Daca vezi o pasare pe umarul cuiva acest lucru reprezinta si dezvaluie intentiile persoanei pe care sta pasarea respectiva. Daca in vis iti apare o pasare alba sau de culoare deschisa cineva urmeaza sa iti faca un bine sau o favoare, are cele mai bune intentii in ceea ce te priveste. Daca pasarea este neagra sau inchisa la culoare acest lucru inseamna contrariul, nu este un semn bun.

Daca detii o pasare sau o vezi zburand deasupra capului tau acest lucru inseamna ca vei avea parte doar de succes atat pe plan financiar cat si pe plan personal. Daca in vis iti apare o pasare cantand acest lucru inseamna ca vei avea parte de cele mai bune vesti. Sansa iti surade, unele din cele mai mari vise ale tale urmeaza sa se indeplineasca.

Daca vezi o pasare zburand in inalul cerului simti nevoia sa iti largesti orizonturile. O pasare care reuseste sa scape din colivie si sa zboare semnifica ca urmeaza sa iti recastigi libertatea, sa te reorientezi.

LĂSAȚI UN MESAJ