Painea in vis

1003

Painea simbolizeaza bogatia, atat materiala cat si spirituala. Nu este abundenta un reflect al expresiei divine emanata de fiecare individ in parte? A patra cerere din rugaciunea domneasca suna astfel: Painea noastra, cea a zilei ce vine, da-ne-o noua astazi. Prin urmare, ce semnificatie are painea in vis ?

Daca visezi ca distribui paine, ca le dai celorlati paine, acest lucru inseamna ca le oferi celorlati iertarea ta, dragostea neconditionata, fara sa astepti ceva in schimb. Multiplicarea painilor efectuata de Iisus Christos semnifca multiplicarea progresului spiritual. Insa painea, in semnificatia sa profunda reprezinta o manifestare exterioara in timp ce vinul semnifica « ametirea » noastra interioara.

Daca visezi ca mananci o felie de paine acest lucru inseamna ca vei avea parte de o multime de beneficii, materiale in special. Chiar daca sunt mai mici, acestea vor continua sa vina si in perioada urmatoare. Daca in vis ungi o felie de paine cu unt acest lucru inseamna ca te bucuri din plin de respectul si de dragostea cu care estti tratat/a.

Mai multe felii de paine in vis inseamna ca vei impartasi numeroasele tale realizari cu persoanele apropiate tie, cu familia sau cu prietenii. O felie de paine muscata in vis inseamna amenintari care ii vizeaza pe cei dragi tie. Pofta de paine, nevoia de paine semnifica vitalitate scazuta sau pofte nesatisfacute, nevoia de a se debarasa de toxine. In cazul in care iti apare in vis o paine asezata pe masa sau altundeva acest lucru inseamna ca esti o persoana modesta si chibzuita.

Daca in vis mananci paine proaspata acest lucru inseamna ca vei avea parte de o multime de prieteni de nadejde dar si de confortul necesar. Painea veche, mucegaita, nu este semn bun, poate semnifica boala sau probleme de ordin social. Daca coci paine in vis acest lucru semnifica foame sau o lipsa. Daca cumperi paine, perioada urmatoare va fi una plina de bucurii, benefica pe toate planurile. Painea calda in vis semnifica ca vei primi o serie de musafiri care au nevoie de tine pentru a-i ajuta. Ceea ce inseamna ca vei avea si tu parte de sprijin la nevoie.

Ti-a placut?
Articolul precedentCare este rolul cosmarurilor?
Articolul următorTrenul in vis

LĂSAȚI UN MESAJ