Paianjenul in vis

502

Paianjenul este un simbol al puterii feminine sau al unei personalitati materne dominatoare in viata ta. Alternativ, un paianjen se poate referi la o forta puternica care te protejeaza impotriva unui comportament auto-distructiv.

Paianjenul in vis indica faptul ca te simti ca un strain in unele situatii, te simti depasit adeseori de o anumita situatie. Sau poate iti doresti sa pastrezi o anumita distanta fata de anumite lucruri, sa te pastrezi departe de o situatie tentata si seducatoare. Daca in vis ucizi un păianjen acest lucru semnifica nefericire, ghinion.

Daca vezi un paianjen mort in vis acest lucru poate semnifica ca ai reusit sa treci cu brio peste o tentatie feminina. In cazul in care in vis iti apare un păianjen care isi tese panza acest lucru poate semnifica faptul ca ai fost recompensat pentru eforturile si munca depusa in ultima vreme. Vei fi promovat la locul de munca sau meritele tale in cadrul unei sarcini mai dificile vor fi in cele din urma recunoscute. Paianjenii sunt si un simbol al creativitatii datorita panzelor complexe pe care le realizeaza.

Daca in vis iti apare un păianjen care se catara pe un zid sau pe un perete acest lucru semnifica ca dorintele tale urmeaza sa fie realizate in cel mai scurt timp cu putinta. Daca visezi ca un paianjen si-a facut aparitia pe tavanul tau acest lucru semnfica ca nu esti in masura sa iti recunosti pe deplin potentialul. Ouale de paianjen pe o panza indica faptul ca urmeaza sa apara o noua idila in orizont, o noua relatie.

Daca visezi ca ai fost muscat de un paianjen acest lucru reprezinta un conflict cu mama ta sau cu o persoana de sex feminin, dominanta in viata ta. Visul poate reprezenta o metafora pentru o mama devoranta sau puterea feminina care te poseda in totalitate. Cu alte cuvinte, esti sub papucul unei femei. Sau poate te simti captiv intr-o relatie care nu te mai multumeste.

Daca visezi ca mananci un paianjen acest lucru inseamna ca detii controlul asupra unei situatii. Daca in vis iti apare un paianjen cu mai multi ochi, acest lucru iti scoate in evidenta intuitia feminina.

LĂSAȚI UN MESAJ