Negare

0
203

– Visul ca te afli in negare reflecta starea ta de spirit din viata de zi cu zi. Refuzi sa vezi sau sa recunosti un adevar.

– Daca ai visat ca esti refuzat inseamna ca nu esti in masura sa te ridici la asteptarile altora. Ia in considerare si faptul pentru care ai fost refuzat(a) pentru o semnificatia amanuntita a visului.

Puterea de a spune nu in vis unei situatii sau unei persoane poate reprezenta o parte importanata a procesului tau de dezvoltare personala. Esti capabil sa iei decizii in pofida dorintelor altor persoane, fara a avea sentimentul ca ve fi pedepsit pentru acest lucru. Acest lucru reflecta faptul ca esti stapan(a) pe propria ta viata.

Dreptul de a refuza poate cantari foarte mult in luarea deciziilor. Este posibil sa ai un motiv intemeiat pentru refuzul tau.

In cazul relatiilor sentimantale, a spune nu semnifica un singur lucru, si anume ca la un anumit nivel sti ce este cel mai bine pentru tine.

Din punct de vedere spiritual, a spune nu impiedica respingerea acelor elemente care nu sunt compatibile cu evolutia ta.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ