Moartea in vis

556

O superstitie sau un mit comun: daca mori in vis nu te vei mai trezi. Insa, deocamdata pentru multi a ramas o simpla supersitie. Din fericire am spune noi. Daca ai avut o astfel de experienta, daca ai visat ca ai murit, exista mari sanse sa te trezesti din vis pentru a impartasi cu cineva drag aceasta experienta.

Moartea in vis are, in general, fie o interpretare a unor evenimente negative, fie o interpretare a unor evenimente pozitive care vor avea loc in viata ta. Adesea, astfel de vise indica dorinta de a scapa dintr-o anumite situatie actuala, o situatie ce iti provoaca un stres enorm. Unii sunt de parere ca moartea in vis este de bun augur, ca aduce prosperitate si longevitate. Moartea in vis poate fi, in egala masura, o premonitie, ca ceva urmeaza sa se petreaca in viata ta. In general evoca stresul si anxietatea neexprimate ale unei persoane. Cu toate acestea, este posibil ca unele vise sa fie premonitorii, prin urmare trebuie sa le acorzi o atentie sporita.

Moartea in vis poate simboliza dorinta de schimbare, de a-ti largi orizonturile. Aceste vise pot reprezenta o modalitate de a face fata fricii de moarte, de realitatea mortii.

Daca iti visezi propria moarte. Se intampla adesea, in special cand incheiem un capitol din viata, cand absolvim sau cand suntem pusi in fata unei schimbari importante (casnicie, divort, nastere) sa visam propria moarte. Acest vis poate simboliza moartea interioara sau inceperea unui nou capitol in viata. Sau, iti poate indica faptul ca a venit vremea sa schimbi unele obiceiuri din viata ta deoarece iti pot afecta sanatatea, atat din punct de vedere fizic cat si mental (fumatul de exemplu).

Daca visezi o persoana pe patul de moarte. Un astfel de vis simbolizeaza ca porti pica unei persoane, esti invidios/invidioasa pe cineva, fie din sfera personala, fie din sfera profesionala.

Moartea unui copil. Copilul ar putea reprezenta propriile tale credinte si comportamentul tau infantin, necesitatea de a te maturiza, sa ameliorezi unele aspecte din viata ta. In unele cazuri, inseamna ca ar trebui sa mentii legatura pierduta cu un copil ce a avut o importanta deosebita in viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ